MUZ FM

NEWS

Mika revine cu album nou si single nou! (audio, artwork, tracklist)

Mika pregateste al patrulea album din cariera pentru 15 iunie. Cum se numeste, ce sound a adoptat de data asta si cum arata coperta? Avem toate informatiile oficiale!

„No place in Heaven” este titlul noului material MIKA pe care il vom auzi abia pe 15 iunie. Este al patrulea din cariera lui si vine dupa doua discuri ce nu au avut parte de atentia meritata. Aparent, artistul revine la sound-ul care l-a consacrat. Coperta este mai sus – tot in stilul sau de la inceputuri – iar mai jos este tracklistul cu 11 melodii pe varianta standard si 14 + un mix pe Deluxe.

01 Talk About You
02 All She Wants
03 Last Party
04 Good Guys
05 Oh Girl You’re the Devil
06 No Place In Heaven
07 Staring At the Sun
08 Hurts
09 Good Wife
10 Rio
11 Ordinary Man

Deluxe Edition

12 Promiseland
13 Porcelain
14 Good Guys, Night Time Mix
15 L’amour fait ce qu’il veux

Primul single promovat de pe „No place in heaven” este „Talk about you”.

Daca te intrebi ce a facut Mika in ultimii ani, raspunsul este… The Voice si X Factor. Dupa un rol la X Factor Italia si unul la The Voice Franta, show-man-ul a bifat si cateva contracte de publicitate – unul pentru Swatch, unul pentru Valentino – si un singur no.1 cu „Boum Boum Boum” in Franta. Atentia acestuia a fost orientata mai mult catre teritoriile franceze in ultima vreme.

Insa Mika revine in limba engleza cu stilul care i-a vandut milioane de discuri cu „Life in Cartoon Motion” in 2007. Va fi de ajuns sound-ul acesta pentru a reusi si in 2015? Vom afla pe 15 iunie. Pana atunci, va spunem ca pentru „No Place in Heaven” a lucrat cu bunul prieten si colaboratorul nominalizat la Grammy – Gregg Wells (Katy Perry, Pharrell Williams, Adele).

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns