MUZ FM

NEWS

Mila Kunis va renunţa la actorie după ce va deveni mamă

Mila Kunis, care va da naştere primului ei copil cu Ashton Kutcher la sfârşitul anului, a declarat într-un interviu că nu intenţionează să jongleze cariera ei în cinema şi televiziune cu creşterea bebeluşului deoarece maternitatea va fi prioritară, informează contactmusic.com.

„Nu am dorit niciodată să fiu acel gen de persoană care se gândeşte numai la afaceri. Pentru mine, această profesie a fost întotdeauna un hobby care s-a transformat într-o profesie grozavă, însă pot trăi şi fără actorie. Sunt sigură că Meryl Streep are un alt punct de vedere, dar eu sunt foarte încântată că voi fi o mamă cu normă întreagă”, a declarat Mila Kunis pentru revista America’s W.

Bebeluşul este primul copil atât pentru Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cât şi pentru Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, iar presa internaţională, citând surse apropiate cuplului, afirmă că bebeluşul va fi o fetiţă.

Mila Kunis a jucat recent în filmul „The Angriest Man In Brooklyn”, alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, lansat pe marile ecrane nord-americane pe 23 mai, şi în „Dragoste la persoana a treia/ Third Person”, de Paul Higgis, care a avut premiera în România pe 4 iulie.

Pe 18 iulie va fi lansat un alt film ce o are în distribuţie pe Mila Kunis – filmul SF de aventuri „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, în care actriţa joacă alături de Channing Tatum.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, s-au logodit în luna februarie.

1334598353_ashton-kutcher-mila-kunis-article

Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.