MUZ FM

NEWS

Miley Cyrus a obţinut „binecuvântarea” Mariei Shriver: „Mi-era teamă de Taylor Swift”

Miley Cyrus poate să stea liniştită. Maria Shriver, mama lui Patrick Schwarzenegger, e mulţumită cu alegerea făcută de fiul ei.

Într-o lume atât de alunecoasă ca cea de peste ocean, când relaţiile se fac şi desfac cu viteza luminii, să ai aliaţi de nădejde e foarte important. Iar când cel mai puternic aliat e chiar mama băiatului cu care te vezi, înseamnă că ai câştigat o bătălie.

Totuşi, surse din apropierea celor doi spun că la aflarea veştii că Miley şi Patrick sunt un cuplu a „înspăimântat-o” pe Maria Shriver, însă a acceptat relaţia destul de repede bucuroasă fiind că fiul ei n-a „comis-o’ mai grav: putea să se combine cu Taylor Swift.

„Nimeni din familia Kennedy n-a uitat experienţa lui Connor, fiul lui Robert F. Kennedy Jr., care s-a combinat cu Taylor Swift acum un an” spune o sursă apropiată familiei. „Taylor a devenit obsedată de familia Kennedy, ba chiar şi-a cumpărat o casă în apropierea lor în Hyannis Port, Massachusets. Connor e un băiat de 18 ani, care nu e gata de o relaţie serioasă, spre deosebire de Taylor care e mereu în căutarea sufletului pereche. L-a cam înspăimântat cu dorinţele ei de a fi împreună pentru totdeauna. Maria a fost iniţial speriată că fiul ei ar putea păţi la fel, însă de atunci s-a lămurit că nu e cazul.”

Sursa: One.ro