MUZ FM

NEWS

Miley Cyrus cu sânii şi posteriorul la vedere!

Miley Cyrus continuă seria apariţiilor controversate. Vedeta îşi promovează noul album cu sânii şi posteriorul la vedere. Toată lumea a fost scandalizată de show-ul făcut de Miley Cyrus la MTV VMA 2013, imaginile cu ea făcând înconjurul lumii. Deşi a fost extrem de criticată pentru apariţia sa, vedeta nu dă semne că regretă sau că îşi doreşte să se potolească.

Miley Cyrus nu mai este tânăra timidă şi zâmbitoare din serialele Disney. Ne-o demonstrează apariţiile din ce în ce mai controversate pe care Cyrus le-a avut în ultimul an. Schimbarea fizică radicală, dar şi comportamentul total nepotrivit în anumite situaţii i-au determinat pe fani sî îşi reconsidere preferinţele.

Cu toate că a primit critici din toate părţile, Miley pare să urmeze un drum bine strabilit şi să îşi continue promovarea albumului „Bangerz” aşa cum ştie ea mai bine, făcând apel la sexualitate.
Artista a facut publice o serie de imagini provocatoare, menite să stârnescă interesul audienţei pentru noul său disc. Într-unul dintre cadre, vedeta poartă o pereche de pantaloni în carouri alb cu negru şi un top alb şi îşi ţine mana la slit, într-un gest provocator, care aminteşte de Rihanna şi Madonna.

Lasă un răspuns