MUZ FM

NEWS

Miley Cyrus, fermecătoare şi sensibilă! Vezi cum a cântat LIVE o piesă de pe noul album – VIDEO

Miley Cyrus a lansat de curând al șaselea album de studio, „Younger Now” și a ales să prezinte două dintre piesele de pe album, „Bad Mood” și „I would die for you”, în cadrul emisiunii Saturday Night Live.

În cadrul emisiunii Saturday Night Live, Miley Cyrus a interpretat piesele „Bad Mood” și „I would die for you”. Cele două piese ne arată diferite fațete ale personalității artistei. Pentru melodia „I would die for you”, Cyrus impresionează cu sensibilitatea versurilor, iar trupa care o acompaniază pe scenă completează perfect momentul.

Miley Cyrus ne arată o altă imagine a ei prin intermediului albumului „Younger Now”. Artista a fost într-o continuă căutare artistică, iar pe albumul „Younger Now”, Miley vorbește despre acceptarea statutului de star Disney și trecerea de la Hannah Montana la imaginea din piesa „Wrecking Ball” și modul în care a fost văzută de public. De asemenea, majoritatea baladelor de dragoste de pe album sunt inspirate de reuniunea cu Liam Hemsworth, cu care artista s-a împăcat anul trecut.

Între timp, artista a devenit juriu la emisiunea concurs „The Voice” și va interpreta un rol în serialul regizat de Woody Allen, „Crisis in Six Scenes”. „Younger now” a fost înregistrat împreună cu producătorul Oren Yoel și aduce elemente rock, pop și country.

________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns