MUZ FM

NEWS

Miley Cyrus, măritată în secret cu fiul lui Arnold?

Familia lui Arnold Schwarzenegger trece prin momente delicate. Patrick, fiul de 21 de ani al lui Arnold şi al Mariei Shriver (foto medalion), s-ar fi însurat în secret cu una dintre cele mai controversate artiste ale momentului, Miley Cyrus.

8-patrick-si-miley_5cce70b14c

De două luni, Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver spumegă de furie. Unul dintre fiii lor, Patrick, un cuminţel de 21 de ani, s-a cuplat cu Miley Cyrus (22 de ani), una dintre cele mai controversate artiste, care cântă mai mult goală şi pozează în ipostaze indecente, e o petrecăreaţă înrăită şi o mare consumatoare de droguri.

Încă de la primele zvonuri că tinerii ar forma un cuplu, “Terminatorul” şi fosta lui soţie i-au atras atenţia lui Patrick că face de râs familia şi i-au cerut insistent să-i dea papucii lui Miley. Pentru că presiunile n-au dat roade, au mers mai departe şi i-au interzis să o aducă acasă pe vedetă.

Tânărul este surd la rugăminţile părinţilor şi subjugat de Miley – s-a confesat prietenilor că sexul cu ea este fenomenal! Iar zilele trecute, le-a dat lovitura de graţie soţilor Schwarzenegger. O publicaţie americană, revista Life&Style, anunţă pe prima pagină că Patrick şi iubita lui s-ar fi căsătorit în secret, la Miami. Asta, după ce Miley ar fi rămas gravidă…

08-miley-cyrus-married_28e25c0cd1

Sursa: libertatea.ro