MUZ FM

NEWS

Miley Cyrus o ataca pe Taylor Swift!

Dupa ce a scapat din ghearele fanilor Nicki Minaj, Taylor Swift a intrat din nou in vizorul atacurilor, insa de data aceasta Miley Cyrus e cea care a aruncat bomba.

Miley Cyrus apare pe coperta celui mai nou numar Marie Claire, si pe langa un pictorial reusit, avem si un interviu in care nu se fieste deloc sa spuna ce gandeste, inclusiv sa se ia de Taylor Swift si videoclipul acesteia, Bad Blood.

 Nu inteleg ideea razbunarii violente. Asta ar trebui sa fie un exemplu bun? Si eu sunt un model rau pentru ca umblu cu sanii pe afara? Nu sunt sigura ca sanii sunt mai rai decat armele, spune fosta Hannah Montana. „I don’t get the violence revenge thing. That’s supposed to be a good example? And I’m a bad role model because I’m running around with my titties out? I’m not sure how titties are worse than guns.”

Miley nu se opreste doar la Taylor Swift, ia in discutie si sexismul din muzica, cu o referire la muzica lui Kendrick Lamar: There is so much sexism, ageism, you name it. Kendrick Lamar sings about LSD and he’s cool. I do it and I’m a druggie whore.”


Miley Cyrus a trecut printr-o adevarata metamorfoza incepand cu anul 2013. Cantareata a lasat in urma personajul Hannah Montana si fata cuminte care venea din muzica country si s-a transformat intr-o aparitie sexy, careia nu ii este deloc rusine cu sexualitatea ei si nu se teme sa o expuna. Totusi, unele dintre momentele ei au trecut limita, cum a fost cazul MTV VMA, cand a dansat alaturi de Robin Thicke si a starnit comentarii si dezaprobari in intreaga lume. Insa toate acestea, inclusiv fumatul de joint-uri pe scena premiilor MTV sau mimatul sexului pe scena, nu au facut altceva decat sa ii aduca publicitate si sa ii creasca popularitatea.

Taylor Swift a reusit sa ajunga intr-o situatie nefericita la inceputul lunii cand i-a raspuns lui Nicki Minaj pe Twitter, simtindu-se atacata, iar de acolo intreaga situatie a devenit penibila. Fetele au facut pace intre timp, dar se pare ca videoclipul Bad Blood starneste in continuare reactii.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns