MUZ FM

NEWS

Miley Cyrus s-a lasat fotografiată goală pușcă pentru coperta unei cărți – FOTO

Miley Cyrus este una dintre vedetele internaționale cu cele mai mari transformări. A trecut de la copila din rolul Hannah Montana, la adolescenta rebelă, la tânăra teribilistă, iar acum s-a redescoperit și a lăsat în urmă momentele pentru care mulți au blamat-o. Este mult mai relaxată și mai cuminte, iar asta este pe placul fanilor ei.

Chiar și așa, pentru artă a acceptat să renunțe la toate hainele. Miley a devenit protagonista cărții lui David LaChapelle și vedeta care tronează pe copertă în postura unei zâne a florilor. Fosta Hannah Montana, dezbrăcată, aspiră către soare, către libertate, lumină și căldură și ajunge să se transforme în această zână.

De asemenea, cealaltă imagine cu Miley o înfățișează în pielea unuideținut, într-o cameră în care există doar o toaletă, o chiuvetă, un pat din fier și o tavă cu mâncare.

David LaChapelle este unul dintre cei mai reputați fotografi, regizori și artiști. Este prima carte pe care o lansează, după 10 ani, și include imagini nevăzute până acum cu vedete precum Amy Winehouse, clanul Kardashian, Lady Gaga sau Michael Jackson.

Sursa:click.ro

Lasă un răspuns