MUZ FM

NEWS

Miley Cyrus vorbește despre iubire într-un nou mesaj postat pe Instagram

Ne-am obișnuit ca Miley Cyrus să își exprime sentimentele prin melodiile sale, însă acum vedeta a postat un mesaj despre iubire și pe Instagram.

Miley Cyrus a vorbit duminică pe Instagram Stories despre iubire și loialitate, mesajul postat de aceasta stârnind curiozitatea fanilor.

„Vă doresc o duminică fericită din partea mea și a celor doi câini. Să mă trezesc înconjurată de animale este modul meu preferat de a începe o dimineață. Imediat îmi este amintit să iubesc fără condiții… cea mai bună parte la animale este că lor nu le pasă de detalii. Ei trăiesc după regula de aur… Iubește și fii iubit. Nimic între aceste lucruri. Fără întrebări despre avere, carieră, talent, rasă, vârstă sau sex…”.

În prima parte mesajul pare să fie o simplă declarație de iubire pentru animalele sale, însă continuarea acestuia ne face să ne întrebăm la ce persoană se gândea de fapt. „Ei te iubesc întotdeauna și tot ce cer este loialitate, sprijin și fidelitate. (îmi amintesc de cineva).”

Deși nu a dezvăluit la ce persoană se gândea, fanii sunt convinși că este vorba fie despre Kaitlynn Carter, fie despre Liam Hemsworth.

Postarea artistei vine la o săptămână după despărțirea de Kaitlynn și la aproape o lună de la separarea de soțul ei, Liam.

Deși relația cu Kaitlynn Carter părea să funcționeze perfect, Miley nu a vrut ca aceasta să devină prea serioasă. „Atunci când au devenit un cuplu era doar un lucru distractiv, însă a devenit mai mult și existau multe sentimente”, a declarat o sursă.

 „A ajuns de la 0 la 60 și ea (Miley) a vrut să pună stop. A fost neașteptat ca lucrurile să se încheie atât de brusc, însă era nevoie de asta. Abia a ieșit dintr-o căsnicie, iar Miley a simțit că ea și Kaitlynn s-au lăsat duse de moment.”

În ciuda problemelor din viața privată, Miley Cyrus pare să se concentreze asupra carierei sale, lansând mai multe melodii în ultima perioadă. „Sunt atât de recunoscătoare să am această libertate să mă exprim și norocoasă că am fani care îmi sprijină cariera creativă”, a postat tot duminică artista. „Abia aștept să lansez muzică nouă.”

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns