MUZ FM

NEWS

Miss Univers, următoarea fată Bond?

Pia Alonzo Wurtzbach, reprezentanta statului Filipine, fost desemnată Miss Univers la finalul anului 2015 și are lumea la picioare. Frumoasa câștigătoare speră să ajungă și pe marile ecrane într-un rol râvnit: fata Bond.

Frumoase, sexy și puternice. Acestea au fost atributele fetelor Bond, alese de-a lungul timpului pentru a înfrumuseța poveștile filmelor cu agentul 007. Pia Alonzo Wurtzbach a declarat de curând că noul ei țel este acela de a ajunge partenera lui James Bond în următorul film din serie, fără a preciza, însă, dacă a primit deja o ofertă în acest sens. ”Aș putea să fiu următoarea fată Bond, cine știe? Vom vedea, acesta este următorul meu vis”, a declarat Pia, care a fost model și a jucat în câteva filme în țara natală, înainte de a fi încoronată cea mai frumoasă femeie din lume.

Despre Pia Alonzo Wurtzbach se mai știe că este curtată de câteva luni de președintele țării, Benigno “Noynoy” Aquino III. Cu toate că între Miss Univers și președinte este o diferență de 29 de ani, se pare că familia președintelui încurajează relația.

Pia Alonzo Wurtzbach, reprezentanta statului Filipine, a fost desemnată învingătoare a concursului Miss Univers 2015, în decembrie, la Las Vegas, în urma unui concurs de frumuseţe marcat de o gafă uriaşă. Prezentatorul anunţase inițial că reprezentanta Columbiei a câştigat competiţia, dar a fost nevoit să își repare greșeala, după câteva minute. La finalul galei, comedianul Steve Harvey a încercat să se apere pe Twitter: “Aș vrea să-mi cer scuze atât lui Miss Columbia cât și lui Miss Filipine, pentru gafa mea uriașă. Mă simt teribil!”.

Léa Seydoux și Monica Bellucci sunt fetele Bond din cel mai recent film al seriei, ”Spectre”. Agentul 007 este interpretat de Daniel Craig, cel care a dat viață personajului, în ultimele câteava pelicule ale celebrei serii.

Sursa: libertatea.ro

 

Lasă un răspuns