MUZ FM

NEWS

Moment recreat de cântăreaţa americană Jennifer Lopez cu faimoasa rochie Versace care a dus la inventarea Google Images!

Celebra cântăreaţă americană Jennifer Lopez, într-o formă de invidat la 50 de ani, a purtat din nou o rochie celebră Versace de culoare verde care a devenit un simbol pentru Google Images. Spectacolul de vineri, de la Milano Fashion Week, a fost un omagiu adus atât rochiei originale, cât şi divei Lopez.

Celebritatea pop a purtat pentru prima dată rochia în urmă cu aproape 20 de ani, la premiile Grammy din februarie 2000.

Fostul CEO Google, Eric Schmidt, a dezvăluit ulterior că au fost atât de multe căutări după fotografii cu rochia după aceea, încât i-a inspirat să creeze Google Images.
Videoclipul cu Lopez defilând cu versiunea modernă a rochiei, a fost vizionat deja de peste zece milioane de ori pe reţelele de socializare.
Vogue relatează că ultimele câteva modele din spectacol au defilat pe piesa lui Love Love Don’t Cost a Thing din 2001, iar un montaj cu pasaje din Google Image şi căutările rochiei originale de la Grammy a fost proiectat pe pereţi. Vedeta pop şi actriţa de la Hollywood a ieşit apoi în urale din mulţime.

View this post on Instagram

Thank you @donatella_versace ?✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Google a fost fondat în 1998, dar Google Images nu a fost introdus pe site decât abia după iulie 2001.

„Când Google a fost lansat, oamenii au fost uimiţi că au putut afla despre aproape orice, tastând doar câteva cuvinte într-un computer”  a scris Schmidt în Project Syndicate în 2015, „Până la urmă, oamenii au dorit să vadă mai mult decât text”.
„Acest lucru a apărut pentru prima dată după premiile Grammy 2000, unde Jennifer Lopez a purtat o rochie verde care a atras atenţia întregii lumi. La vremea respectivă, a fost cea mai populară interogare de căutare pe care am văzut-o vreodată”.
______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: instagram.com, mediafax.ro

Lasă un răspuns