MUZ FM

NEWS

Motivul pentru care divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu a fost finalizat nici acum

Deși, legal, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt singuri, divorțul nu a fost finalizat, chiar dacă cei doi au depus actele încă din 2016. Principalul motiv îl constituie, așa cum era și de așteptat, banii.

Potrivit unor documente oficiale obținute de publicația The Blast, cuplul „cere mai mult timp” pentru a ajunge la un consens cu privire la modul în care să își împartă averile. Conform unor surse, Jolie ar avea o avere de 100 de milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt, 300 milioane de dolari.

Pitt a fost cel care a solicitat ca discuțiile să continue cu un judecător privat, lucru aprobat de tribunalul din Los Angeles, cu o singură condiție: cuplul să achite salariul judecătorului.

The Blast mai subliniază că „discuțiile progresează”, mai ales că cei doi au reușit să ajungă deja la o înțelegere privind custodia celor 6 copii, iar tot ce le mai rămâne este să împartă banii și proprietățile pe care le au în comun și care au fost dobândite în cei 12 ani de relație.

Jolie a acordat recent un interviu publicației Madame Le Figaro în care a vorbit despre modul în care s-a schimbat după despărțirea de Brad Pitt. „Era complicat. Nu mă mai recunoșteam și devenisem, nu știu cum să spun mai bine, mică, fără importanță, chiar dacă nu arătam asta. Eram profund tristă, eram rănită. În plus, mă confruntam și cu unele probleme de sănătate. Toate aceste lucruri m-au adus cu picioarele pe pământ și mi-au adus aminte că suntem foarte norocoși că suntem în viață. Este o lecție pe care vreau să o dau mai departe copiiilor mei: ideea de a o lua de la capăt și, după momente grele, posibilitatea de a regăsi fericirea. A trebuit să redescopăr fericirea”.

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns