MUZ FM

NEWS

Mult aşteptata veste a apărut: Beyonce a născut gemeni!

După ce ne-a uimit pe toţi, la începutul lunii februarie, cu vestea că este însărcinată, acum cântăreaţa ne încântă din nou, devenind public faptul că Beyonce a născut gemeni.

Internetul a fost copleşit, acum câteva zile, de foarte multe zvonuri conform cărora Beyonce ar fi intrat în travaliu, dar acum se pare că cel puţin câteva dintre ele erau adevărate, pentru că a fost confirmat faptul că Queen B a născut!

Potrivit People, artista a născut ieri, veste confirmată de tatăl său pe Twitter.

„Au venit!”, a scris acesta, însoțind postarea de o fotografie cu mai multe baloane pe care era scris mesajul „Cu dragoste, bunicul”.

Deocamdată, nu ştim numele gemenilor şi nici sexele lor, însă câteva poze au apărut pe Internet care ar putea fi un indiciu cu privire la acest lucru: în faţa spitalului în care a născut Beyonce, o femeie a fost fotografiată cu flori şi baloane, roz şi albastru, pentru un băiat şi o fată. Pe cartonaşul florilor sunt scrise iniţialele „B + J”!

Cântăreaţa în vârstă de 35 de ani anunţa pe data de 1 februarie 2017, pe contul de Instagram că este din nou însărcinată şi că ea şi Jay-Z, vor deveni părinţi de gemeni în cursul acestui an, fapt care a condus la stabilirea unor noi recorduri pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns