MUZ FM

NEWS

MUZ CRACIUN REVINE! CE SURPRIZE TI-A PREGATIT CEA MAI TARE CAMPANIE DE CRACIUN?

Echipa MUZ FM ține enorm de mult la tradiție dar mai ales la radioascultătorii săi fideli. Și pentru că iminent, cu toții, urmează să ne cufundăm până peste cap în forfota sărbătorilor de iarnă, e timpul să dăm start lucrurilor frumoase, pline de căldură și miros de brad!

MUZ CRĂCIUN E CEL MAI BUN revine pentru al treilea an cu daruri și mai multe și cu surprize din cele mai plăcute pentru cei care așteaptă cuminte și cred în magia sărbătorilor de iarnă, adică pentru toți MUZOMANII adevărați!

pic1_muz_craciun-486x.1eb

Campania MUZ CRĂCIUN E CEL MAI BUN debutează anul acesta din 17 noiembrie așa încât să-ți oferim și mai mult timp la dispoziție, ca să reușești sș participi, dar și ca să reușești să-ți îndemni toți prietenii, rudele și apropiații să facă la fel!
Anul acesta, împreună cu partenerii noștri tradiționali, rețeaua de supermarketuri Fourchette ți-am pregătit un Wishlist fabulous – o listă cu darurile pe care ți le-ai dori cu siguranță sub Pomul tău de Crăciun!

Muzomani e pretutindeni, iarna aceasta aveți ocazia să vă alegeți darul perfect din Wishlistul afișat pe muzfm.md dar și în toate supermarketurile Fourchette din toată țara. După ce îți faci alegerea, așterne pe o coală de hârtie cele mai luminoase și călduroase gânduri adresate lui MUZ CRĂCIUN ca să-l convingi că și numai tu meriți acel dar deosebit sub Bradul de Crăciun. Scrisoarea ta va fi recepționată cu drag în toate supermarketurile Fourchette, acolo unde am amenajat pentru tine boxe speciale, și ținem să te asigurăm că fiecare scrisoare va ajunge neapărat la MUZ CRĂCIUN care o va citi cu cea mai mare atenție.

În ajunul Crăciunului MUZ CRĂCIUN își va desemna cei mai vrednici câștigători și va avea grijă ca fiecare dar să ajungă în casele celor mai fideli MUZOMANI din toată țara!
Anul acesta MUZ CRĂCIUN și-a ales și Crăciunițe pe măsura, Crăciunițe pe care le prinzi în emisia MUZ FM zilnic, cele care te vor întreține și în sezonul rece cu cele mai tari scrisori ale tale, care vor fi citite în emisie directă în luna decembrie.

Și pentru ca MUZ CRĂCIUN e un moș foarte ocupat cu pregătirile celei mai importante sărbători din an, am încercat să aflăm cât mai multe detalii despre Campania MUZ CRĂCIUN E CEL MAI BUN de la ele, CrăciunițeleDANA și LUCIA!

pic2_lucia_muz_craciun_new

Este oare Muz Crăciun cel mai darnic anul acesta?
Crăciunita Lucia: Muz Crăciun are grijă an de an să aducă daruri alese, utile și moderne. Dacă ai fost cu urechile pe MUZ FM, te-ai purtat bine anul acesta, ai făcut suficiente lucruri bune şi ai scopuri clare pentru anul viitor atunci Muz Crăciun va ajunge şi la tine penru că Muz Crăciun e cel mai bun dar şi cel mai darnic!

Crăciunița Dana: Păi, dacă tragem o privire peste lista de cadouri propuse de Muz Crăciun, înţelegi că este cel mai darnic. O foaie turistică gratis nu găseşti la tot pasul. Până şi pasul către acea foaie turistică devine mai rapid pe acea pereche de patine pe care o poţi câştiga la fel, prin intermediul lui Muz Crăciun. O tabletă ar uşura la rândul său viaţa internauţilor înrăiţi care vor participa în concursul nostru pentru a face rost de ea.

pic3_dana_muz_craciun_new

Ce surprize le-a pregătit Moşul ascultatorilor MUZ FM?
Crăciunița Dana: Anul ăsta Moşul m-a selectat şi pe mine drept Crăciuniţă. Se pare că voi fi, împreună cu Lucia extrem de responsabilă în ce priveşte orice doleanţă a ascultătorilor de Muz FM, pentru că voi da citire în emisie directă scrisorilor, ulterior voi avea grijă ca cele mai sincere dorinţe să ajungă a fi împlinite de către Muz Crăciun!
Crăciunița Lucia: Muz Crăciun, se ştie, vine de fiecare dată cu surprize la care chiar nu te aştepţi! Anul acesta s-a gândit că trebuie să te răsfeţe oferindu-ţi premii fumoase dar şi valoroase şi te lasă pe tine să alegi ce-ţi doreşti din lista cu daruri, ulterior să-i scrii o scrisoare convingătoare Moşului şi să-i dovedeşti că anume tu eşti cel care merită să fie răsplătit pentru că ai fost foarte bun anul împrejur! Astfel îi poţi cere moşului să-ţi aducă:

• Produse culinare Fourchette pentru masa ta de Revelion în suma de 1000 lei
• Urs de pluș gigant
• Set cosmetic X 12
• Pom de crăciun complet împodobit X 12
• Umbrelă de plajă X 12
• Sanie cu zurgălăi
• Bicicletă
• Porcul lui Ignat
• Sac cu bomboane
• Rezervă de cafea pentru toată iarna
• Aparat de cafea
• Aparat foto
• Telefon mobil
• Tableta PC
• Notebook
• Televizor
• Frigider
• Aragaz
• Cuptor cu microunde
• Mașină de spălat
• Vacanță la munte pentru 2 persoane

Ce daruri au primit Crăciunițele micuţe?
Crăciunița Lucia: Probabil cele mai frumoase amintiri din copilărie ţin de această sărbătoare petrecută în familie! Aşteptam dimineţile de Crăciun cu mare nerăbdare ca să merg cât mai repede să-mi iau darurile binemeritate de sub brad! Nu-mi amintesc acum ce daruri am primit anume, dar ţin minte că ceea ce găseam acolo în dimineţile friguroase cu aromă de Crăciun, coincidea mereu cu ceea ce-mi doream eu. De Crăciun simţeam că sânt iubită şi răsfăţată într-un mod aparte! Eu sânt copilul pentru care Moş Crăciun a existat şi le mulţumesc părinţilor pentru această poveste din viaţa mea! Cu toţii avem nevoie de poveşti care ne lasă cu amintiri frumoase, ele la rândul lor formează un background şi un fundament puternic absolut necesar omului pentru a rezistă în viaţă.
În schimb, îmi amintesc bine ce daruri primeam la şcoală, an de an, aceleaşi bomboane în cutii simbolice de plastic, care erau savurate una câte una, pe scară ierarhică, de la ciocolată la caramelă, cu o plăcere de nedescris!
Crăciunița Dana: Cândva bomboanele şi ciocolatele erau cele mai râvnite, dorinţă care era împlinită în fiecare an cu uşurinţă de către Moşul „responsabil”. Pe lângă asta, într-unul din ani am primit în dar o pereche de rotile, da da, în plină iarnă şi abia aşteptam să se termine sărbătorile si odată cu ele şi sezonul rece, ca să pot să mă dau pe ele.

La ce cadou din Wishlistul lui Muz Crăciun visaţi şi voi?
Crăciunița Lucia: Dacă ar fi să aleg şi eu un dar din Wishlistul lui Muz Crăciun cred ca aş alege o foaie turistică! Ce nu aş da să evadez din nou pentru câteva zile undeva , în primul rând pentru că îmi plac călătoriile care te detaşează de toţi şi de toate, te încarcă şi te lasă cu impresii şi amintiri frumoase. Dacă mai pui aici şi cina romantică, zici că Moşul mi-a citit gândurie şi continuă să mă iubească la fel ca în copilărie.
Crăciunița Dana: Rotile am până în ziua de astăzi căci am avut grijă să le reînnoiesc. Îmi lipsesc patinele, în schimb. O sanie ar prinde bine cred, pentru că din adolescenţă şi până acum nu am avut nici una aşa încât să petrec iernile „productiv” la săniuş. O foaie turistică undeva la munte ar fi şi ea tocmai potrivită pentru o escapadă de câteva zile. Cert este că nu tind neaparat să le câştig pentru că ştiu şi susţin ideea că toate aceste cadouri sunt destinate anume ascultătorilor de Muz FM.

Ce îndemn aveţi pentru ascultătorii MUZ FM în ajunul sărbătorilor de iarnă?
Crăciunița Dana: Să ia atitudine, să tragă cu privirea peste wishlist-ul nostru, să aleagă acel cadou mult râvnit şi să-şi autosesizeze dorinţele în scris pentru că doar aşa acestea pot deveni realitate. Muz FM are cadouri frumoase, generoase şi extrem de utile pentru sărbătorile de iarnă şi pentru sezonul rece, în general. Eu, una, recomand implicare maximă în noul concurs „Muz Crăciun e cel mai bun!” pentru că ştiţi şi voi acea vorbă veche: dorinţele devin realitate iar Muz FM poate amplifica realizarea acestora.
Crăciunița Lucia: În forfota pregătirilor pentru Crăciun nu uitaţi dragilor să mai şi savuraţi această perioadă magică care parcă ne face mai buni şi ne apropie şi mai tare! Vă îndemn să vă debarasaţi de ce vă supără şi vă îngrelează viaţa , să vă îndreptaţi gândurile la ce vă place şi vă face fericiţi şi încercaţi să faceţi viaţa celor dragi vouă o poveste. CRĂCIUN BUN ŞI FERICIT. LA MULŢI ANI!
MUZ CRĂCIUN E CEL MAI BUN debutează din 17 noiembrie la MUZ FM.
Detalii pe http://muzfm.md/concursuri/muz-craciun-e-cel-mai-bun-de-sarbatori-castigi-cele-mai-tari-premii-la-muz-fm/