MUZ FM

NEWS

MUZ FM ANIVERSEAZĂ 3 ANI ALĂTURI DE TINE!

Exact 26.304 de ore de super-hituri care ți-au fost aduse direct în boxa aparatului de radio, 1.578.240 de minute de emisiuni care te-au ținut în priză, sau pur și simplu 3 ani s-au scurs de când ai încercat, te-ai indrăgostit și ai rămas fidel postului preferat – Muz FM!

Acum 3 ani de zile, la 1 mai 2013, ora 00:00, ascultatorii din R. Moldova dar si de peste hotarele tarii, prin intermediului site-ului muzfm.md, au incercat pentru prima data ceea ce avea sa devina in scurt timp un element indispensabil al vietii lor de zi cu zi.

Impreuna am reusit sa facem diminetile mai colorate, mai intai la “Muzele Diminetii” cu Ursu si Mihai, iar mai apoi la “Ministerul Diminetii” cu Teodor si Karafizi, cei care te-au trezit mai ceva ca desteptatorul, mama sau iubitul/iubita! Am lucrat de zor ascultand ce ne poftea muschiul impreuna cu Burac la “Muz Selector”, ne-am delectat serile in drum spre casa cu vocea emblematica a Luciei la “Muz Alert”! Si toata ziua stiam ce se intampla gratie celei mai informate doamne din radio – Paulina, care ne-a livrat 3 ani de zile stiri la pachet! Weekend-urile au inceput tot cu MUZ FM! “Dancefloor” iti facea pofta de distractie, “Clubbing” te punea pe jar, iar unul din cei mai buni DJ din lume, Hardwell te energiza cat pentru toata noaptea la “Hardwell On Air”.

cover small 2

La 3 ani, Muz FM inseamna mult mai mult decat un simplu post de radio, e mai mult decat muzica, si mult mai mult decat un buton in automobilul tau! Muz FM ti-a devenit prieten, aliat si un punct de reper atunci cand ai simtit nevoia! Vocile radio ti-au devenit atat de cunoscute si apropiate incat ai impresia ca iti vorbeste un bun amic! Piesele difuzate ti-au devenit un soundtrack al saptamanilor tale ocupate, dandu-ti ritm si voie buna 24/24. Ai siguranta ca atunci cand incluzi frecventa ta preferata vei auzi exact ce ti-ai dori sa auzi, stii ca vei zambi, stii ca vei vrea sa interactionezi, sa arunci cu mesaje si comentarii pe pagina noastra de Faceboook.

In 3 ani de zile tu ne-ai devenit punct de reper. Victoria Bucataru este sefa in radio, tu insa esti seful pe frecventele MUZ, pe playlist si pe volum! Gratie celui mai tare Redactor Muzical, Alexandr Turevici, iti difuzam piesele tale preferate anticipand astazi ce vei asculta maine. Iti facem tie pe plac cu tone de concursuri si super-campanii, te facem fericit creandu-ti oportunitati de a te face auzit, inteles si ascultat.

La 3 ani, Muz FM ti-a pregatit o grila de emisie nou-nouta, voci proaspete dar si oameni de radio deja indragiti! Show-uri noi, campanii cu premii si mai tari dar mai ales ti-am pregatit o promisiune… de a nu dezamagi in continuare pentru ca noi credem cu desavarsire:

Incerci, te indragostesti si ramai fidel! Muz FM!

cover small

P.S.

Ascultă asta și deschide un spumant…

Lasă un răspuns