MUZ FM

NEWS

Muz FM #INVITĂ One More Light: 3 minutes for Chester

One More Light: 3 minutes for Chester este cu siguranţă un eveniment pe care nu trebuie să îl treci cu vederea. Deşi la prima vedere pare un eveniment de comemorare a ex-solistului trupei Linkin Park, să ştii că realitatea de fapt e mult mai minuţioasă. 

Grupul de iniţiativă „Secret Chester” vor să aducă un impact mult mai mare asupra tinerilor din Republica Moldova, prin a le oferi pe lângă muzica acustică a trupei Linkin Park, interpretată de artiştii autohtoni, prezenţa specialiştilor din domeniul asistenţei sociale, care vor vorbi despre importanţa depistării depresiei şi cum o învingem, mai ales în rândul tinerilor.

Psihologii, activiștii proiectului „Inițiativa Pozitivă” și voluntarii grupului social «Secret Chester» vor lucra cu spectatorii care vor veni. Aceştia îşi propun să transmită informații necesare despre lupta împotriva bolilor mintale, a depresiei și a gîndurilor de suicid. Este important nu numai să învingem acest lucru în noi înșine, cît și să observăm problema la timp a unui prieten apropiat, a unui coleg sau a unui membru al familiei.

Headlinerii acestui eveniment sunt: 

– Acoustic tribute concert, în memoriam Chester Bennington
/Katea Liberkat, Radu Zara & Fresh Sly, Evgheni Floca, Stela Botan, 1000facez, Виктор Балан, Ilia Sorocean & U-lick Ursu & Виктор Гулик/
– Mini mural, LIVE, by Radu Dumbrava
– „Name That Tune” Quiz, by Ivan Brook Boianov
–  Conversaţie împreună cu activiştii „Pentru Viaţă” & „Iniţiativa Pozitivă”.

 

Vezi un fragment de la repetiţiile evenimentului: 

… take everything FROM THE INSIDE….#rehearsal #tribute #FreshSly #RaduZara

Опубликовано Maru Petrova Четверг, 19 июля 2018 г.

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_________________________

Lasă un răspuns