MUZ FM

NEWS

Muz FM #RECOMANDĂ: Picnicul Anului 2019 [FOTO]

Complexul etno-cultural VATRA şi echipa Muz FM te scoate din rutina zilnică și te îndeamnă la o evadare la poalele Codrilor pitorești ai Moldovei. Pe data de 9 și 10 noiembrie, îţi dedicăm două zile de neuitat în cadrul unui eveniment inedit: „Picnicul Anului 2019”.

Cea de-a treia ediție a evenimentului îţi dă ocazia să faci o escapadă în unul dintre cele mai frumoase locuri ale Moldovei, unde te vei putea regăsi alături de cei dragi într-o atmosferă de suflet, cu muzică bună și activități pentru toate categoriile de vârstă. Picnicul Anului 2019 este dedicat tuturor iubitorilor de odihnă activă alături de oameni veseli, plini de energie şi voie bună, pentru toţi cei care savurează fiecare clipă a vieţii și preţuiesc emoţiile pozitive.

În cadrul „Picnicului Anului 2019” vei avea parte de:

-Mâncăruri alese gătite cu multă grijă de cei mai iscusiți bucătari;

-Activități interactive, precum drumeții, trageri cu arcul sau tiroliana cu obstacole;

-Foc de tabără;

-Distracție de neuitat cu muzica fanfarelor de altădată.

ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE

Pe teritoriul Complexului Vatra există câteva zone special amenajate pentru cei care vor să-şi testeze abilitățile intelectual-sportive. Participanții se vor împărți în echipe și se vor lua la întrecere, iar câștigătorii vor beneficia de premii. Bineînțeles, activitățile vor fi adaptate pentru toate categoriile de vârstă, astfel încât fiecare doritor să aibă posibilitatea de a se afirma.

Oaspeții evenimentului care vor dori să facă puțină mișcare și să savureze plăcerea mersului pe jos, vor avea posibilitatea să participe la drumeții. În așa fel, vor putea descoperi frumusețea și liniștea codrilor, dar și să petreacă timpul într-un mod activ și sănătos.

PICNIC ÎN SÂNUL NATURII

Și cum orice petrecere pe cinste implică și plăceri gastronomice, mâncarea delicioasă și băutura bună nu vor lipsi de la acest eveniment. Oaspeții vor putea alege dintr-o varietate de mâncăruri tradiționale, gătite cu multă grijă de bucătarii noștri iscusiți.

Curioșii vor putea vizita și beciul de pe teritoriul Complexului, astfel încât să deguste vinul direct lângă butoi.

MUZICA DE SĂRBĂTOARE

Participanții la eveniment vor avea parte de un spectacol extraordinar, care va reînvia muzica străveche, transmisă de străbuni. Vei putea savura din plin piesele fanfarelor de altădată, pentru a-ţi trezi emoțiile vremurilor de odinioară.

În același timp, pentru toate categoriile de public, concertul va include mai multe stiluri: folclor, muzică populară, muzică ușoară și alte genuri agreate de fiecare.

Iar pe prispa căsuței țărănești, amenajată pe teritoriul Complexului VATRA în stilul secolului XIX, vei putea admira o șezătoare ca pe timpul bunicilor noștri.

Poţi câştiga 2 bilete la Picnicul Anului 2019: https://bit.ly/34sC79P

__________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

 

Lasă un răspuns