MUZ FM

NEWS

Muz FM recomandă! Vino să o asculți LIVE pe superba Joss Stone, vezi cât de inedit te invită artista – VIDEO

Cântăreaţa de muzică soul din Marea Britanie, Joss Stone, va cânta în premieră la Chișinău, în data de 24 octombrie, ca parte a turneului  „Total World Tour”. Evenimentul este susținut de Muz FM.

A fost numită de către Billboard „Reggae Artist of the Year” în 2015 și a fost nominalizată pentru trei premii Grammy (Cel mai bun artist nou, Cea mai bună performanţă vocală pop şi Cel mai bun album vocal pop), câştigând Premiul Grammy pentru Cea mai bună performanţă R&B formată dintr-un duet sau un grup vocal în 2007, cu piesa „Family Affair” un feat. cu John Legend și Van Hunt.

Cu vocea sa senzuală această artistă va reuși să te vrăjească și să te facă să simți muzica.  Deținătoarea unui premiu Grammy, britanica Joss Stone va susține un concert acustic la Chișinău! În data de 24 octombrie, la ora 19:00, la Filarmonica Națională! Vino să savurezi o fuziune de soul, reggae și R&B!

În deschidere vor cânta rockerii din Black Olives, băieții au pregătit un program unplugged!

Nu rata un concert recomandat de Muz Fm!

Detalii despre concert și bilete ai pe pagina oficială a evenimentului:JOSS STONE Unplugged In Chisinau (Support: Black Olives).

________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

________________________________________________________________________________

Lasă un răspuns