MUZ FM

NEWS

MUZ FM RECOMANDĂ: YARDSALE „VIVA LA CUBA”

Viva La Cuba! Știi pentru ce este cunoscută Cuba? Mojito delicios, muzică plină de energie și femei foarte colorate care preferă dansurile şi o mulțime de accesorii luminoase! Vino să simţi adevărata cultură cubaneză la YARDSALE: VIVA LA CUBA, 21 Iulie, la Moldova Film, şoseaua Hânceşti 61.

Ce te aşteaptă la eveniment: 

Mijlocul de vară este torid pe Insula Libertății, dar asta nu le încurcă pe fetele cubaneze să danseze mambo pe plajele din Havana. De aceea, DJ-ii au pregătit set-uri cu muzică incendiară care-i va sălta în dansuri chiar și pe cei mai timizi. Organizatorii planifică și un potențial concurs al tricourilor ude, pentru că la eveniment va fi un aqua-zone, unde se vor putea răcori după țopăială și tropăială.

„Pentru copii am pregătit scrâncioburi, hamacuri, jocuri, ateliere de confecționare a mărgelelor și multe pistoale cu apă și arcuri adevărate. Mamele vor putea să se învețe să lege turbane „estilo cubano”, unde nodul reprezentă o floare tropicală și să facă poze în aceste turbane pe o plajă improvizată”, ne-a spus Eugenia Boldescu, organizatoare.

„Omul nostru din Havana, Victor Buzu, a hoinărit în lung și-n lat pe plajele din Copacabana, sa întrecut la băut rom cu localnicii și a pregătit o expoziție de fotografii, care va fi expusă pe 21 iulie”, mai spun cei de la Yard Sale.

Această ediție de YARDSALE va găzdui Eco-cortul „Hai Moldova”, unde veți putea afla toate secretele unei conviețuiri armonioase cu mediul ambiant și se va discuta despre separarea deșeurilor, reciclare și economia resurselor naturale. Lucrurile care par complicate, cu ajutorul „Hai Moldova”, vor deveni mai simple și pe înțelesul tuturor.

„Continuăm acțiunile noastre filantropice! Armata Salvării va colecta haine vechi, iar magazinul de caritate Shop Mesto va expune haine noi. Vom colecta donații pentru câinii și pisicile orașului nostru, pentru că întotdeauna a fost plăcut să faci lucruri bune”, mai menționează organizatorii târgului.

Duminică, 21 iulie, Moldova Film, șos. Hâncești,61! Bienvenidos a Cuba!

____________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: agora.md, facebook YARDSALE

Lasă un răspuns