MUZ FM

NEWS

Muz Fm şi Acvila Tennis Club dau startul turneului de tenis – sezonul Toamnă 2016!

Toamna aceasta MUZ FM revine cu un nou Super Concurs pentru ascultătorii săi dependenţi nu doar de muzică bună, dar şi de mişcare.

Eşti adeptul unui mod sănătos de viaţă? Iti place sportul? Esti innebunit dupa tenis? Ai o singura varianta! Sa expediezi un sms la 9988 cu textul Tenis Club, fii pregatit sa răspunzi la un set de întrebări în direct şi intră în echipa dj-lor tăi preferaţi!

Arata lumii pasiunea ta,alaturi de MUZ FM şi Acvila Tennis Club!

CUM PARTICIPI?

Începând cu 15 septembrie, fiecare ascultător Muz Fm, care doreşte să participe la turneul de tenis, iniţiat de Muz Fm şi Acvila Tennis Club, se poate înscrie în concurs expediind un sms la numărul scurt 9988 cu textul MUZ OPEN.

Zilnic, în spaţiile de emisie (7-10, 10-15 şi 15-19), fiecare dj MuzFm, va selecta în mod aleatoriu un număr de telefon din cele înregistrate în concurs şi va intra în direct cu ascultătorul. Ascultătorul ales (în mod aleatoriu) va trebui să răspundă la un set din trei întrebări cu grad de dificultate sporit. Răpunsul corect la fiecare întrebare îi va aduce ascultătorului un anumit număr de puncte.

set 1 – easy level – 1 punct

set 2 – medium level – 2 puncte

set 3 – advanced level – 3 puncte

Dacă ascultătorul NU cunoaşte răspunsul la nicio întrebare din cele adresate, dj-ul va alege un alt număr de telefon din lista participanţilor şi va repeta procedura.

REGULAMENTUL

cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfăşurarea a

Campaniei „CUPA DE TENIS MUZFM!”

15 septembrie 2016 mun. Chişinău

Articolul 1. GENERALITĂŢI

1.1. „Radio Media Group Inc.” S.R.L., fondatorul Postului de radio “Muz FM”, persoană juridică moldovenească, cu sediul la adresa: MD-2008, str. Ghioceilor 1, mun. Chişinău, Republica Moldova şi „ACERA GRUP” SRL”, persoană juridică moldovenească, cu sediul la adresa: MD-2069, str. Calea Ieşilor, nr. 10, municipiul Chişinău, Republica Moldova, a întocmit şi a stabilit prezentul Regulament cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfăşurare a Campaniei „Cupa de tenis MuzFm!” la postul de radio “Muz FM”, pe teritoriul Republicii Moldova.

1.2. Prezentul Regulament cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfăşurare a Campaniei „Cupa de tenis MuzFm!” la postul de radio al Organizatorului “Muz FM”, pe teritoriul Republicii Moldova (în continuare „Regulament”), a fost întocmit şi aprobat oficial de către Organizator pentru anunţarea publică în conformitate cu Legislaţia în vigoare a Republicii Moldova şi determină condiţiile generale ale ordinii şi regulilor de desfăşurare a Campaniei la postul de radio al Organizatorului “Muz FM”, (în continuare – Campanie), pe teritoriul Republicii Moldova şi are puterea unei oferte publice pentru toţi participanţii.

Articolul 2. OBIECTUL

2.1. Campania „Cupa de Tenis MuzFm!” conform prezentului Regulament, la postul de radio “Muz FM”, reprezintă o campanie interactivă. Începând cu 19 septembrie 2016, în fiecare zi, de luni până vineri, ascultătorii Muz FM vor fi îndemnaţi să expedieze un SMS la numărul scurt – 9988 (număr cu tarif special – 10 MDL), cu textul “Tennis Club”.

2.2. Participanţii care vor expedia SMS-uri vor fi acceptaţi în concurs în vederea participării tuturor ascultătorilor la tombola zilnică. Participantul care a trimis SMS-ul va primi un mesaj de confirmare.

2.3. Ascultătorii înregistraţi prin SMS vor fi selectaţi prin intermediul tombolei random.org în mod absolut aleatoriu. Zilnic, în spaţiile de emisie: Ministerul Dimineţii (07:00 – 10:00) /Muz Selector (10:00 – 15:00) / MUZALERT (15:00 – 19:00), fiecare dj MuzFm, va selecta în mod aleatoriu un număr de telefon din cele înregistrate în concurs şi va intra în direct cu ascultătorul. Cel telefonat va trebui să răspundă la un set din trei întrebări cu grad de dificultate sporit. Răpunsul corect la fiecare întrebare îi va aduce ascultătorului un anumit număr de puncte.

set 1 – easy level – 1 punct

set 2 – medium level – 2 puncte

set 3 – advanced level – 3 puncte

2.4. Cel telefonat, care va răspunde corect la cel puţin o întrebare, va intra în echipa de jucători a Dj-ului ales şi se va alege cu un premiu – o vizită unică la corturile Acvila Tennis Club.

Atenţie! Dacă ascultătorul NU cunoaşte răspunsul la nicio întrebare din cele adresate, dj-ul va alege un alt număr de telefon din lista participanţilor şi va repeta procedura.

2.5. La sfârşit de săptămână fiecare dj va avea câte o echipă formată din 5 participanţi, aleşi zilnic pe parcursul săptămânii şi va desemna participantul cu cel mai mare număr de puncte acumulate, acesta devenind unul din semifinaliştii care vor participa la Campionat. Procedura va fi repetată săptămânal, astfel, la sfârşit de lună fiecare dj Muz Fm, va avea o echipă formată din 4 semifinalisti, cu care va da start turneului de tenis. La finele concursului desfăşurat pe radio, vor fi create 3 echipe a câte 4 jucători.

2.6. În cadrul cupei de tenis Muz Fm, în urma unor runde de seturi jucate, va fi desemnată echipa câştigătoare.

2.7. Cei 12 semifinalişti Muz Fm se vor alege cu un premiu, oferit de Acvila Tennis Club, care constă din: câte o oră de joc + echipament gratuit pentru joc, iar cei 3 finalişti, stabiliţi în urma unei noi runde de joc vor ridica premiul mare – valoarea acestuia constă din: abonament lunar de joc.

Articolul 3. ORGANIZAREA

3.1. Organizatorul poartă toată răspunderea faţă de participanţi, ce ţin de organizarea şi desfăşurarea Campaniei, în conformitate cu toate condiţiile prezentului Regulament.

3.2. Organizatorul de sine stătător:

3.2.1. Ia decizii de organizare a Campaniei „Cupa de tenis MuzFm!” în conformitate cu prezentul Regulament. Publică prezentul Regulament şi-l aduce la cunoştinţa participanţilor pe calea anunţării publice în reţeaua Internet, pe site-ul www.muzfm.md în condiţii de ofertă publică;

3.2.2. Îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba pe parcursul derulării Campaniei prezentul Regulament, cu acordul prealabil al Acera Grup, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul paginii de internetwww.muzfm.md.

3.2.3. Până la începerea Campaniei „Cupa de tenis MuzFm!” în conformitate cu prezentul Regulament, determină ordinea, condiţiile şi termenii începerii Campaniei „Cupa de tenis MuzFm!”, cu acordul prealabil al Acera Grup.

3.2.4. În caz de necesitate, atrage experţi pentru pregătirea, întocmirea şi aprecierea documentelor necesare.

3.2.5. Aprobă altă documentaţie necesară.

3.3. Acordă Participanţilor diverse premii/cadouri, în limitele prezentului Regulament.

3.4. Campania se desfăşoară în perioada 19 septembrie 2016 – 19 octombrie 2016, Muz FM şi Acera Grup îşi rezervă dreptul de a modifica durata Campaniei. Orice modificare a duratei Campaniei se va face cu respectarea principiului de prealabilă informare a publicului prin intermediul paginii de internet www.muzfm.md.

3.5. Participantul la Campania ”Cupa de tenis MuzFm!” prin prezentul Regulament, este în drept:

3.5.1. să participe sau să nu participe la Campania „ Cupa de tenis MuzFm!” în conformitate cu prezentul Regulament.

3.6. Participarea la Campania „ Cupa de tenis MuzFm!” ce se referă la prezentul Regulament, de către participanţi constituie o acţiune neobligatorie şi absolut voluntară din partea participanţilor. Organizatorul în nici un mod, prin acţiuni evidente sau ascunse, nu obligă şi nu forţează participanţii să participe la Campanie.

3.7. Participantul la Campania „ Cupa de tenis MuzFm!”, conform prezentului Regulament, este obligat să respecte întocmai toate condiţiile şi regulile de desfăşurarea a Campaniei, stabilite în prezentul Regulament.

Articolul 4. REGULILE DE DESFĂŞURARE

4.1. Regulamentul Campaniei este public pe toata durata desfăşurării Campaniei şi poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea paginii internet www.muzfm.md.

4.2. Fiecare participant are dreptul:

– să expedieze un număr nelimitat de sms-uri la numărul scurt 9988 cu denumirea concursului, în fiecare zi de luni până vineri;

– Premiile câştigate nu pot fi modificate pe contravaloarea lor exprimată în bani a produsului.

DESFĂŞURAREA CAMPANIEI;

Desemnarea câştigătorilor campaniei se va efectua conform prezentului Regulament, care include următoarele etape:

– să trimită sms la numărul scurt 9988, cu denumirea concursului “Tenis Club”

– ascultătorii înregistraţi prin SMS, vor fi selectaţi prin intermediul tombolei random.org în mod absolut aleatoriu.

– desemnarea câştigătorilor zilnic, desemnaţi de prezentatorii Muz Fm.

4.3. Condiţiile prezentului Regulament Organizatorul le aduce la cunoştinţa Participanţilor pe calea anunţării publice, prin intermediul plasării pe site-ul www.muzfm.md sub formă de ofertă publică, şi vor fi accesibile Participanţii pentru familiarizare 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, pe tot parcursul desfăşurării Campaniei, indicate în prezentul Regulament.

4.4. În cazul în care Participantul întreprinde orice acţiuni sau face încercări de a întreprinde astfel de acţiuni:

4.4.1. care încalcă legislaţia în vigoare a Republicii Moldova;

4.4.2. Participantul încearcă să comită şi comite careva acţiuni frauduloase;

4.4.3.Participantul întreprinde careva acţiuni contrare politicii comerciale a Organizatorului;

4.4.4. Participantul întreprinde careva acţiuni care total sau parţial nu corespund condiţiilor prezentului Regulament.

Atunci, în acest caz, Organizatorul are dreptul imediat, fără careva preîntâmpinare, temporar sau total să-l excludă pe participant, până la înlăturarea completă a unor astfel de acţiuni sau încercări de acţiuni din partea Participantului.

Articolul 5 SPRIJINUL MATERIAL

5.1. Toate mijloacele utilizate pentru Campanie, conform prezentului Regulament, sunt alocate de însuşi Organizator din venitul propriu.

5.2. „ACERA GRUP” SRL” va oferi toate premiile câştigătorilor în cadrul Campaniei, conform prezentului Regulament, din venitul propriu.

5.3. Organizatorul nu este răspunzător de plata taxelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind exclusiv în sarcina fiecărui câştigător.

Articolul 6 LIMITELE RESPONSABILITĂŢII ORGANIZATORULUI

6.1. Nu pot participa la Campanie angajaţii şi/sau colaboratorii Organizatorului, ai companiilor partenerului general implicat în organizare precum şi persoanele afiliate ale acestora până la gradul III de rudenie.

6.2. Organizatorul, în vederea desfăşurării campaniei, prelucrează datele personale ale participanţilor, în conformitate cu Legea cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Prin participarea la campanie, participanţii îşi dau în mod explicit şi expres acordul ca numele, numărul de telefon să fie procesate şi arhivate într-o baza de date.

6.3. De asemenea participanţii îşi confirmă acordul ca parte din aceste date să fi folosite în alte acţiuni promoţionale viitoare ale Organizatorului, conform prezentului Regulament şi ca aceasta informaţie să fie făcută publică în timpul emisiunilor radio la postul de radio Muz FM sau al unor activităţi de promovare a Campaniei, participanţii confirmând în mod neechivoc acordul în acest sens prin simpla înscriere la Campanie şi prin acceptarea fără rezerve a prevederilor prezentului Regulament.

6.4. Organizatorul îşi asumă dreptul de a păstra toate sms-urile recepţionate, care nu contravin prezentului Regulament.

6.5. Participantul nu are dreptul de a-şi retrage sms-ul expediat în timpul desfăşurării Campaniei „Cupa de Tennis MuzFm!” conform prezentului Regulament.

ORGANIZATOR

„Radio Media Group Inc.” SRL

Director General

Victoria Bucătaru

“ACERA GRUP” SRL

Director

Ivan DANDALII

Lasă un răspuns