MUZ FM

NEWS

Muz FM și Caffe Borbone îți dau ABONAMENTUL LA CAFEA!

Suprizele verii continuă!

Din 6 iunie, radioul tău preferat și „Caffe Borbone” incep marea cofeinizare a muzomanilor din oficii!

Așa că dacă simți că tu și colegii tăi de muncă meritați câte o cafea cu adevărat italiană în fiecare zi, nu sta mult pe gânduri – Câștigă-ți abonamentul de cafea Borbone la MUZ FM dimineață de dimineață! Sună, de la 7 la 10 la (022) 859-880 și convige-ți Dj-ii preferați la Ministerul Dimineții, că cei din oficiul tău iși merită pe deplin cele 5 espreso veritabile!

(022) 859 880 – Abonament la cafea!

13183138_1203770142968874_190714496_n

 

REGULAMENTUL

cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfășurarea a

 Campaniei “Abonament la cafea”

 

15 aprilie 2016                                                                                                  mun. Chișinău

 

Articolul 1.     GENERALITĂȚI

 • „Radio Media Group Inc.” S.R.L., fondatorul Postului de radio “Muz FM”, persoană juridică moldovenească, cu sediul la adresa: MD-2008, str. Ghioceilor 1, mun. Chişinău, Republica Moldova, în persoana Directorului General, doamnei Victoria BUCATARU, care activează în baza Statutului, și FanumGroup” SRL, deținător de exclusivitate pentru comercializarea și promovarea mărcii înregistrate „Caffe Borbone” pe teritoriul Republicii Moldova, persoană juridică moldovenească, cu sediul la adresa: str. Bucuresti, nr. 90, mun. Chișinău, Republica Moldova, în persoana Directorului, Dnei Adriana Panfil, care activează în baza Statutului, denumite în continuare „Organizator”, a întocmit şi au stabilit prezentul Regulament cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfășurare a Campaniei “Abonament la cafea” la postul de radio “Muz FM”, pe teritoriul Republicii Moldova.
 • Prezentul Regulament cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfășurare a Campaniei “Abonament la cafea” la postul de radio “Muz FM”, (în continuare „Regulament”), a fost întocmit şi aprobat oficial de către Organizator pentru anunţarea publică în conformitate cu Legislaţia în vigoare a Republicii Moldova care determină condiţiile generale ale ordinii şi regulilor de desfășurare a Campaniei la postul de radio “Muz FM”, (în continuare – Campanie), pe teritoriul Republicii Moldova şi are puterea unei oferte publice pentru toţi participanții.

Articolul 2. OBIECTUL

 • Campania “ Abonament la cafea” conform prezentului Regulament, la postul de radio “Muz FM”, reprezintă o campanie interactivă. In fiecare zi începând cu 18 aprilie 2016, de la 7 la 8 dimineata ascultatorii MUZ FM vor suna in direct, si vor incerca sa convinga Dj-ii MUZ FM ca biroul lor e cel care merita sa primeasca cea mai buna cafea de dimineata. Cea mai tare gasca va primi o livrare, a cate 5 cafele Caffe Borbone zilnic. Câștigătorii vor fi desemnați în emisie directă la postul de radio MUZ FM în cadrul programului matinal Ministerul Diminetii.

 

Articolul 3. ORGANIZAREA

3.1. Organizatorul poartă toată răspunderea faţă de participanți, ce ţin de organizarea şi desfășurarea Campaniei, în conformitate cu toate condiţiile prezentului Regulament.

3.2. Organizatorul de sine stătător:

3.2.1.  Ia decizii de organizare a Campania “Abonament la cafea”, în conformitate cu prezentul Regulament. Publică prezentul Regulament şi-l aduce la cunoştinţa participanților pe calea anunţării publice în reţeaua Internet, pe site-ul www.muzfm.md, în condiţii de ofertă publică;

3.2.2. Îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba pe parcursul derulării Campaniei prezentul Regulament, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul paginii de internet www.muzfm.md.

3.2.3. Până la începerea Campaniei “Abonament la cafea”, în conformitate cu prezentul Regulament, determină ordinea, condiţiile şi termenii începerii, cu cel puțin 10 zile înainte de începerea Campania “Abonament la cafea”.

3.2.4. În caz de necesitate, atrage experţi pentru pregătirea, întocmirea şi aprecierea documentelor necesare.

3.2.5. Aprobă altă documentaţie necesară.

3.3. Acordă Participanților diverse premii/cadouri, în limitele prezentului Regulament.

3.4. Campania se desfășoară în perioada 18 aprilie 2016 – 17 iulie 2016, Muz FM și Caffe Borbone își rezervă dreptul de a modifica durata Campaniei. Orice modificare a duratei Campaniei se va face cu respectarea principiului de prealabilă informare a publicului prin intermediul paginii de internet  www.muzfm.md.

3.5. Persoana devine participant la Campanie, în condiţiile prezentului Regulament, dupa apel in emisie directa la MUZ FM in cadrul matinalului Ministerul Diminetii.

3.7. Participantul la  Campania “Abonament la cafea”, prin prezentul Regulament, este în drept:

3.7.1. să participe sau să nu participe la Campania “Abonament la cafea”, în conformitate cu prezentul Regulament.

3.8. Participarea la Campania “Abonament la cafea”, potrivit prezentul Regulament, de către participanți constituie o acţiune neobligatorie şi absolut voluntară din partea acestora. Organizatorul în nici un mod, prin acţiuni evidente sau ascunse, nu obligă şi nu forţează participanții să participe la Campanie.

3.9. Participantul la Campania “ Abonament la cafea”, conform prezentului Regulament, este obligat să respecte întocmai toate condiţiile şi regulile de desfășurarea a Campaniei, stabilite în prezentul Regulament.

 

Articolul 4.     REGULILE  DE  DESFĂŞURARE

4.1. Regulamentul Campaniei este public pe toata durata desfășurării Campaniei şi poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea paginii internet www.muzfm.md.

4.2. Fiecare participant are dreptul:

 • Să sune in emisie de la ora 7.00 – la 8.00 in fiecare zi in cadrul emisiunii matinale Ministerul Diminetii pe perioada desfășurării Campaniei.
 • Fiecare participant are dreptul să pretindă la un singur premiu (abonament la cafea). În cazul în care participantul, solicită mai multe premii, persoana poate fi exclusă automat din concurs.
 • Premiile câştigate nu pot fi modificate pe contravaloarea lor exprimată în bani a produsului.

 

DESFĂȘURAREA CAMPANIEI;

 • Desemnarea câştigătorilor campaniei se va efectua conform prezentului Regulament, care include următoarele etape:
  • Sa sune in emisie directa la MUZ FM in cadrul emisiunii matinale.
  • Sa convinga prezentatorii matinalului ca echipa lor merita sa fie serviti de reprezentantul caffe Borbone cu 5 cafele.
  • Postarea pozeleor pe pagina oficiala de facebook MUZ FM din cadrul vizitei reprezentantilor Caffe Borbone la oficiul cistigatorilor.
 • Desemnarea câștigătorului zilnic, desemnat de prezentatorii emisiunii matinale Mihai si Elena.

4.8. Condiţiile prezentului Regulament Organizatorul, le aduce la cunoştinţa Participanților pe calea anunţării publice, prin intermediul plasării pe site-ul www.muzfm.md sub formă de  ofertă publică, şi vor fi accesibile Participanții pentru familiarizare 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, pe tot parcursul desfășurării Campaniei, indicate în prezentul Regulament.

4.9. În cazul în care Participantul întreprinde orice acţiuni sau face încercări de a întreprinde astfel de acţiuni:

4.9.1. care încalcă legislaţia în vigoare a Republicii Moldova;

4.9.2. participantul încearcă să comită şi comite careva acţiuni frauduloase;

4.9.3. participantul întreprinde careva acţiuni contrare politicii comerciale a Organizatorului;

4.9.4. participantul întreprinde careva acţiuni care total sau parţial nu corespund condiţiilor prezentului Regulament.

Atunci, în acest caz, Organizatorul are dreptul imediat, fără careva preîntâmpinare, temporar sau total să-l excludă pe participant, până la înlăturarea completă a unor astfel de acţiuni sau încercări de acţiuni din partea Participantului.

 

Articolul 5.  SPRIJINUL  MATERIAL

5.1. Toate mijloacele utilizate pentru Campanie, conform prezentului Regulament, sunt alocate de însuşi Organizator din venitul propriu.

5.2. Organizatorul nu este răspunzător de plata taxelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind exclusiv în sarcina fiecărui câștigător.

 

Articolul 6.  LIMITELE RESPONSABILITĂȚII ORGANIZATORULUI

6.1. Nu pot participa la Campanie angajații şi/sau colaboratorii Organizatorului, ai companiilor partenere implicate în organizare precum și persoanele afiliate ale acestora până la gradul III de rudenie.

6.2. Organizatorul, în vederea desfăşurării campaniei, prelucrează datele personale ale participanţilor, în conformitate cu Legea cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Prin participarea la campanie, participanţii îşi dau în mod explicit și expres acordul ca numele, numărul de telefon să fie procesate şi arhivate într-o baza de date.

6.3. De asemenea participanţii își confirmă acordul ca parte din aceste date să fi folosite în alte acţiuni promoţionale viitoare ale Organizatorului, conform prezentului Regulament, și ca aceasta informație să fie făcută publică în timpul emisiunilor radio la postul de radio Muz FM sau al unor activităţi de promovare a Campaniei, participanţii confirmând în mod neechivoc acordul în acest sens prin simpla înscriere la Campanie şi prin acceptarea fără rezerve a prevederilor prezentului Regulament.

6.4. Organizatorul își asuma dreptul de a păstra toate scrisorile recepționate, care nu contravin prezentului Regulament.

6.5. Participantul nu are dreptul de a-și retrage poza expediată în timpul desfășurării Campaniei “Abonament la cafea”, conform prezentului Regulament.

 

 

ORGANIZATOR

 

„Radio Media Group Inc.” SRL

Victoria BUCATARU

Director General

 

“FanumGroup” SRL

Address Str. Bucuresti 90, Chisinau, Republic of Moldova, MD 2012

 

 

Lasă un răspuns