MUZ FM

NEWS

Muz FM si Fourchette chiar te premiza…la Pastele Calului! CASTIGA PREMII DE PASTI LA MUZ FM!

L-ai asteptat toata viata! Acum e momentul sa te bucuri de el din plin!
Muz FM si Fourchette chiar te premiza…la Pastele Calului!

Gaseste bannerul campaniei in toate supermarketurile Fourchette din tara si fa-ti o poza! Expediaz-o la pastelecalului@muzfm.md sau pe pagina noastra de Facebook. Aduna cat mai multe like-uri pe https://www.facebook.com/muzfm.md iar noi iti dam bani pentru Masa de Pasti!
Mai multe detalii pe www.muzfm.md si in reteaua de supermarketuri Fourchette!

REGULAMENTUL
cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfășurarea a
Campaniei “ Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!”

28.03.2014 mun. Chișinău

Articolul 1. GENERALITĂȚI
1.1. „Ştiri Media TV” S.R.L., fondatorul Postului de radio “Muz FM”, persoană juridică moldovenească, cu sediul la adresa: Republica Moldova, MD-2008, mun. Chişinău, str. Ghioceilor, casa 1, în persoana Directorul General Companiei, domnul Iulian BERCO, care activează în baza Statutului acestei întreprinderi, și ÎCS Fourchette-m SRL – reţeaua de supermarket Fourchette (Fourchette) denumite în continuare „Organizator”, a întocmit şi a stabilit prezentul Regulament cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfășurare a Campaniei “Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!” la postul de radio “Muz FM”, pe teritoriul Republicii Moldova.
1.2. Prezentul Regulament cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfășurare a Campaniei “Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!” la postul de radio al Organizatorului “Muz FM”, pe teritoriul Republicii Moldova (în continuare „Regulament”), a fost întocmit şi aprobat oficial de către Organizator pentru anunţarea publică în conformitate cu Legislaţia în vigoare a Republicii Moldova şi determină condiţiile generale ale ordinii şi regulilor de desfășurare a Campaniei la postul de radio al Organizatorului “Muz FM”, (în continuare – Campanie), pe teritoriul Republicii Moldova şi are puterea unei oferte publice pentru toţi participanții.

Articolul 2. OBIECTUL
Campania „Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!”conform prezentului Regulament, la postul de radio “Muz FM”, reprezintă o campanie interactiva. In fiecare zi, in perioada 31 martie – 6 aprilie in cadrul programului matinal “Muzele Diminetii cu Ursu si Mihai” radioascultatorii vor fi indemnati sa expedieze prin orice mijloc posibil (mail: pastelecalului@muzfm.md, https://www.facebook.com/muzfm.md) o poza facuta la bannerul campaniei in unul din supermarketurile Fourchette (poza selfie este o poză pe care ţi-o faci singur, cu telefonul sau cu o cameră digitala). In perioada 7-17 aprilie, pozele receptionate vor fi supuse voting-ului pe pagina https://www.facebook.com/muzfm.md. In cadrul programului (7:00-10:00) animatorii vor face teasing campaniei indemnand lumea sa isi sustina favoritii. In ultima saptamana de concurs incepand cu 14 aprilie, zilnic va fi telefonat cate un favorit al campaniei, care are mai multe like-uris si va putea sa-si indemne prietenii sa puna like la poza lui de concurs. 5 participanti care au acumulat cele mai multe like-uri in cadrul campaniei, vor fi desemnati joi, 17 aprilie prin intermediul paginii oficiale de facebook Muz FM si in emisie. Vineri 18 aprilie cele 5 persoane castigatoare vor fi chemate la Supermarketul Fourchette de pe adresa: or.Chișinău , str.Arborilor. 21, la orele 12:00 , pentru a-si ridica premiul. Fiecare castigator va primi cate un card valoric pentru cumparaturi in reteaua de supermarketuri Fourchette in valoare de 500 de lei. In cadrul inmanarii echipa Muz TV si Muz FM va realiza un reportaje despre campanie.

Articolul 3. ORGANIZAREA
3.1. Organizatorul poartă toată răspunderea faţă de participanți, ce ţin de organizarea şi desfășurarea Campaniei, în conformitate cu toate condiţiile prezentului Regulament.
3.2. Organizatorul de sine stătător:
3.2.1. Ia decizii de organizare a Campania “ Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!”, în conformitate cu prezentul Regulament. Publică prezentul Regulament şi-l aduce la cunoştinţa participanților pe calea anunţării publice în reţeaua Internet, pe site-ul www.muzfm.md în condiţii de ofertă publică;
3.2.2. Îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba pe parcursul derulării Campaniei prezentul Regulament, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul paginii de internet www.muzfm.md.
3.2.3. Până la începerea Campaniei „Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!”, în conformitate cu prezentul Regulament, determină ordinea, condiţiile şi termenii începerii, cu cel puțin 15 zile înainte de începerea Campania “ Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!”
3.2.4. În caz de necesitate, atrage experţi pentru pregătirea, întocmirea şi aprecierea documentelor necesare.
3.2.5. Aprobă altă documentaţie necesară.
3.3. Acordă Participanților diverse premii/cadouri, în limitele prezentului Regulament.
3.4. Campania se desfășoară în perioada 31 martie 2014 – 20 aprilie 2014, Muz FM și Fourchette își rezervă dreptul de a modifica durata Campaniei. Orice modificare a duratei Campaniei se va face cu respectarea principiului de prealabilă informare a publicului prin intermediul paginii de internet www.muzfm.md.
3.5. Participantul la Campania Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!” prin prezentul Regulament, este în drept:
3.5.1. să participe sau să nu participe la Campania Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!” în conformitate cu prezentul Regulament.
3.6. Participarea la Campania Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!” ce se referă la prezentul Regulament, de către participanți constituie o acţiune neobligatorie şi absolut voluntară din partea participanților. Organizatorul în nici un mod, prin acţiuni evidente sau ascunse, nu obligă şi nu forţează participanții să participe la Campanie.
3.7. Participantul la Campania Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!”conform prezentului Regulament, este obligat să respecte întocmai toate condiţiile şi regulile de desfășurarea a Campaniei, stabilite în prezentul Regulament.

Articolul 4. REGULILE DE DESFĂŞURARE
4.1. Regulamentul Campaniei este public pe toata durata desfășurării Campaniei şi poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea paginii internet www.muzfm.md.
4.2. Adrese de colectare a pozelor: pastelecalului@muzfm.md, facebook.com/muzfm.md
4.3. Fiecare participant are dreptul să expedieze o singură poza. Este validată pentru concurs o singură poza expediata de un participant, conform prezentului Regulament.
4.4. Premiile câştigate nu pot fi modificate pe contravaloarea lor exprimată în bani a produsului.
4.5. DESFĂȘURAREA CAMPANIEI;
4.5.1. Desemnarea câştigătorilor campaniei se va desemna conform prezentului Regulament, in baza mecanismului campaniei.
4.5.2. Rezultatele vor fi consemnate într-un proces-verbal, ce va fi ulterior făcut public prin intermediul paginii internet www.muzfm.md sau/şi prin intermediul altor mass-media. În cazul în care Câştigător este desemnată o persoană fizică minoră, premiul va fi ridicat de către reprezentanţii legali ai acesteia.
4.11. Condiţiile prezentului Regulament Organizatorul le aduce la cunoştinţa Participanților pe calea anunţării publice, prin intermediul plasării pe site-ul www.muzfm.md sub formă de ofertă publică, şi vor fi accesibile Participanții pentru familiarizare 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, pe tot parcursul desfășurării Campaniei, indicate în prezentul Regulament.

4.12. În cazul în care Participantul întreprinde orice acţiuni sau face încercări de a întreprinde astfel de acţiuni:
4.12.1. care încalcă legislaţia în vigoare a Republicii Moldova;
4.12.2. Participantul încearcă să comită şi comite careva acţiuni frauduloase;
4.12.3.Participantul întreprinde careva acţiuni contrare politicii comerciale a Organizatorului;
4.12.4. Participantul întreprinde careva acţiuni care total sau parţial nu corespund condiţiilor prezentului Regulament.
Atunci, în acest caz, Organizatorul are dreptul imediat, fără careva preîntâmpinare, temporar sau total să-l excludă pe participant, până la înlăturarea completă a unor astfel de acţiuni sau încercări de acţiuni din partea Participantului.

Articolul 5 SPRIJINUL MATERIAL
5.1. Toate mijloacele utilizate pentru Campanie, conform prezentului Regulament, sunt alocate de însuşi Organizator din venitul propriu.
5.2. Organizatorul nu este răspunzător de plata taxelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind exclusiv în sarcina fiecărui cîștigător.

Articolul 6 LIMITELE RESPONSABILITĂȚII ORGANIZATORULUI
6.1. Nu pot participa la Campanie angajații şi/sau colaboratorii Organizatorului, ai companiilor partenere implicate în organizare precum și persoanele afiliate ale acestora până la gradul III de rudenie.
6.2. Organizatorul, în vederea desfăşurării campaniei, prelucrează datele personale ale participanţilor, în conformitate cu Legea cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Prin participarea la campanie, participanţii îşi dau în mod explicit și expres acordul ca numele, numărul de telefon să fie procesate şi arhivate într-o baza de date.
6.3. De asemenea participanţii își confirmă acordul ca parte din aceste date să fi folosite în alte acţiuni promoţionale viitoare ale Organizatorului, conform prezentului Regulament, și ca aceasta informație să fie făcută publică în timpul emisiunilor radio la postul de radio Muz FM sau al unor activităţi de promovare a Campaniei, participanţii confirmând în mod neechivoc acordul în acest sens prin simpla înscriere la Campanie şi prin acceptarea fără rezerve a prevederilor prezentului Regulament.
6.4. Organizatorul își asuma dreptul de a păstra toate pozele recepționate, care nu contravin prezentului Regulament.

6.5. Participantul nu are dreptul de a-și retrage poza expediată în timpul desfășurării Campania „Muz FM si Fourchette chiar te premiaza la Pastele Calului!” conform prezentului Regulament.

ORGANIZATOR
„Ştiri Media TV” SRL
Iulian BERCO
Director General

ÎCS Fourchette-m SRL
Lazarencu Adrian
Director