MUZ FM

NEWS

Muz FM te invită la Moldova Music Awards 2019 [FOTO, VIDEO]

MOLDOVA MUSIC AWARDS este unicul eveniment muzical al anului care are menirea de a premia și aprecia cele mai importante rezultate în materie de industrie muzicală ale momentului din Republica Moldova. Decernarea Premiilor se desfășoară în cadrul Galei de Premiere la Chișinău, în luna noiembrie, data de 19. Cu această ocazie, artiști de top ai momentului prestează un concert LIVE la Palatal Național “Nicolae Sulac”.

Anunțarea câștigătorilor și premierea se întâmplă în cadrul evenimentului „Moldova Music Awards”, iar pentru anul 2019 organizatorii au înaintat zece categorii de premii:

Moldova Music Awards 2019

Cei mai apreciați artiști moldoveni te așteaptă într-un show LIVE: Moldova Music Awards 2019 Vino să aflăm împreună cine sunt câștigătorii celor 10 trofee ???19 noiembrie 2019, ora 18:30⏰ | Palatul Național, Chișnău Bilete online: http://bit.ly/2W3kUAU Casele Palatului National, tel.: 022-21-35-44. _______________________________________________ Vali Boghean Andrei Tostogan TostogansMusic Igor Stribitki Sunstroke Project Valentin Uzun AKORD (official) DoReDoS Dara Natalia Goran Vasile Macovei Cleopatra Stratan Maxim Zavidia Olia Tira Nicoleta Nuca Ionel Istrati Mark Stam

Опубликовано Moldova Music Awards Четверг, 7 ноября 2019 г.

 

1. NEW ENTRY | DEBUTUL ANULUI
Premiul se oferă unui artist care s-a lansat cu succes pe piața muzicală în perioada oct. 2018 – oct. 2019 și a reușit să trezească viu interes din partea publicului prin minim o apariție (piesă, videoclip, lansare, prestație, concurs muzical)

2. INDUSTRY CONTRIBUTION | PREMIUL PENTRU CONTRIBUȚIA ADUSĂ LA DEZVOLTAREA INDUSTRII MUZICALE
Premiul se oferă unui profesionist din industria creativă pentru contribuția adusă la dezvoltarea industriei muzicale. La aceasta categorie se admit: regizori, textieri, coregrafi, sound designeri, producători muzicali, studiouri de dans, PR manageri și alți profesioniști care contribuie la dezvoltarea domeniului industriei muzicale.

3. BEST LIVE | CEL MAI BUN CONCERT
Premiul se oferă unui artist sau formație care în perioada oct. 2018 – oct. 2019 a realizat un concert, show live, performence într-o sala sau spațiu ce depășește un număr de 1000 de persoane. Se ia în calcul calitatea evenimentului, regia, impactul asupra publicului, investiția și abordarea inedită.

4. BEST VIDEO | CEL MAI BUN VIDEOCLIP
Premiul se oferă unui artist care a reușit să lanseze un videoclip vizionar prin expresia vizuală. Criteriile de baza ar fi: calitatea imaginii, scenariul, regia, conceptul, montajul, efectele vizuale, costumele etc.

5. EXCELLENCE AWARD | PREMIUL DE EXCELENȚĂ
Este unicul premiu oferit de organizatori.
Premiul se oferă unei personalități din industrie pentru aportul adus la dezvoltarea industriei muzicale moldovenești pe parcursul unei perioade semnificative în timp. Artistul înaintat la aceasta nominalizare are o lunga carieră și numeroase produse de-a lungul timpului care au adus plus valoare industriei muzicale moldovenești.

6. BEST PROJECT | CEA MAI BUNĂ TRUPĂ
Premiul se oferă pentru cea mai bună trupă, colectiv, duet, band, sau proiect muzical care a reușit să se remarce pe parcursul anului 2018-2019.

7. BEST MALE ARTIST | Artistul Anului
Pentru a fi nominalizat la aceasta categorie. Artistul trebuie să înregistreze înalte calități profesionale și activitate prodigioasă și de succes pe parcursul anului/anilor – aflarea în topuri cu: piesele realizate, concerte, apariții TV memorabile, voce, talent, excelență, implicare activa în promovarea industriei pop din RM.

8. BEST FEMALE ARTIST | Artista Anului
Pentru a fi nominalizat la această categorie Artista trebuie să înregistreze înalte calități profesionale și activitate prodigioasă și de succes pe parcursul anului~anilor – aflarea în topuri cu: piesele realizate, concerte, apariții TV memorabile, voce, talent, excelență, implicare activă în promovarea industriei pop din RM.

9. BEST SONG | CEA MAI BUNA PIESĂ
Premiul se oferă unui artist pentru cea mai bună piesa a anului. Piesa anului se califică după următoarele criterii:
1. Numărul de rotații la posturile de radio din RM.
2. Prezența în Top-uri la TV, media on-line, și alte platforme publice.
3. Numărul, rata de aprecieri în on-line.
4. Gradul de interes sporit în rândul consumatorilor de muzică.

10. AUDIENCE AWARD | SIMPATIA PUBLICULUI
Premiul se determină prin votul online a publicului, unuia dintre nominalizații evenimentului.

__________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

 

Lasă un răspuns