MUZ FM

NEWS

Muz FM te invită: YARDSALE Oriental Express [FOTO]

Rezervează-ţi ziua de 8 septembrie pentru o ediţia de toamnă YARDSALE: Oriental Express! Începând cu ora 12:00, în curtea Muzeului de Etnografie şi Istorie Naturală din Chişinău vino să îmbrăţişezi toate culorile Orientului Apropiat și Îndepărtat pe parcursul unei zile întregi. La eveniment te aşteaptă:

Bazarul Indian în corturile căruia vei putea procura eșarfe indiene multicolore, cuverturi, obiecte din argint și parfumuri cu arome orientale.

De asemenea, vei găsi mirodenii, orez și alte produse alimentare, produse cosmetice aduse direct din India. 
Va fi prezentă și piața handmade, unde meșterii locali și designerii vestimentari își vor expune produsele.

Care vor fi distracțiile?Vei putea practica Belly Dance și Tribal Dance sub îndrumarea profesioniștilor, iar copiii pot încerca yoga pe covor. De asemenea, poţi încerca atelierul de pictură în acuarelă, poţi participa la confecționarea unei mandala gigantă sau poţi face o sesiune foto în sari indian.


Ian Condrea, campionul Moldovei la masaj spa și clasic, îţi va povesti despre tehnicile meditative ale călugărilor tibetani și va demonstra pentru toți doritorii tehnici inedite ale masajului japonez.

Expoziția fotografului Katerina Rybaleova te va transporta în misterioasa țară Vrindavan, îţi va face cunoștință cu locuitorii ei, care trăiesc o viață absolut diferită decât a noastră, cu un alt ritm și alte priorităţi vitale.


Cu ce te poţi delecta la Oriental Express? 


Prietenii noștri din India, Kumar și Nalima vor găti bucate tradiționale din Bengalia, samosa, curry și alte gustoșenii. Nu vor lipsi nici produse pentru vegani.
 Dulciuri orientale din prăvălia turcească, 
indian Pale Ale și pelmeni japonezi gedza, 
falafel și burger pipărat,
 ciaihana și Kafana; 
Lulea Kebab și Șașlâc de la moș Mino.

Nu uita, pornirea trenului „Oriental Express” va avea loc duminică, 8 septembrie, Muzeul de Etnografie şi Istorie Naturală, începând cu orele 12:00!

Taxa de intrare – 10 lei pentru biletul Muzeului (în semn de mulțumire pentru găzduirea evenimentului), plus 50 de lei la intrarea în curte. Copiii până la 12 ani și pensionarii au acces gratuit.

Lasă un răspuns