MUZ FM

NEWS

MUZ FM te provoaca, joaca Little Big!

Toamna aceasta vine cu un mega concurs pe undele postului tau preferat de radio!

Ai curajul sa infrunti provocari on-air si sa te alegi cu super-premii? Atunci Little Big e pentru tine!

Asculta în fiecare zi “Muzele dimineţii cu Ursu si Mihai”  la Muz FM si baga-te in joc! Demonstreaza tuturor ca esti mai tare ca ei la„Little –Big”!

De câte ori vei câştiga, vei primi câte un voucher în valoare de 300 de lei, de care îţi vei cumpăra ceva frumos din magazinul LTB. Deci – te joci, câştigi şi porţi premium denim!

Din 2 septembrie ascultă Muz FM, iar Ursu si Mihai îţi vor explica regulile jocului. Nu ezita, joacă-te! Mai multe informaţii găseşti aici, pe site-ul www.muzfm.md.

Muz FM te provoacă, LTB te-mbracă!

REGULAMENTUL Campaniei „Little BIG”

1. „ŞTIRI MEDIA TV” S.R.L. – deţinătorul Postului de Radio „Muz FM”, cu sediul în Republica Moldova, mun. Chişinău, str. Ghioceilor, 1, denumită în continuare „Muz FM”, si “ARIDON” S.R.L., mun. Chisinau, numit in continuare “LTB” organizează campania denumită „Little BIG”, care reprezintă un concurs.
2. Campania „Little BIG”, denumită în continuare „Campanie/Campania „Little BIG””, se desfăşoară în perioada 2 septembrie – 30 septembrie 2013, în conformitate cu dispoziţiile prezentului Regulament, denumit în continuare „Regulament”, care este obligatoriu pentru toţi participanţii Campaniei.
3. Pentru participarea la Campanie, doritorii trebuie să se conformeze și să respecte prevederile Regulamentului. Conformarea şi acceptarea prevederilor Regulamentului se face în mod tăcit de fiecare participant, fapt manifestat prin participarea la Campanie.
4. Regulamentul va fi publicat pe toată durata desfășurării Campaniei şi urmează a fi consultat de către toţi participanții pe web site-urile: www.muzfm.md și www.facebook.com/muzfm.md.
5. Muz FM îşi rezervă dreptul de a modifica și completa oricând Regulamentul, anunţând acest fapt prin intermediul web site-urilor: www.muzfm.md și www.facebook.com/muzfm.md.
6. Site-urile www.muzfm.md și www.facebook.com/muzfm.md sunt singurele locuri unde Muz FM va publica Regulamentul. Muz FM desconsideră și nu își asumă răspundere pentru textele publicate oriunde în altă parte.
PARTICIPAREA LA CAMPANIE
7. La Campanie pot participa persoane de orice vârstă.
8. La Campanie poate participa orice persoană fizică rezidentă a Republicii Moldova.
9. Prin participarea la Campanie, Participanții acordă către Muz FM, cu titlu gratuit, dreptul de a valorifica, în orice modalitate și fără vreo limitare de timp sau jurisdicție, toate imaginile și oricare alte obiecte protejate prin dreptul de autor şi/sau conexe, expediate de către Participanți în scopul participării la Campanie.
10. Muz FM își rezervă dreptul de a valorifica imaginile și oricare alte obiecte protejate prin dreptul de autor sau conexe, expediate de către Participanți în scopul participării la Campanie și toate cele rezultate din și aferente realizării Campaniei, în orice modalitate și fără vreo limitare de timp sau jurisdicție, inclusiv pentru promovarea și prezentarea Campaniei în mass-media și prin intermediul site-urilor de socializare. Muz FM își rezervă dreptul de a păstra toate materialele si datele expediate de către participanți în scopul participării la Campanie.
11. Campania „Little BIG” se desfășoară începând cu 2 septembrie 2013 și până la 30 septembrie 2013. Muz FM își rezervă dreptul de a modifica unilateral durata Campaniei, informând acest fapt prin intermediul web site-urilor: www.facebook.com/muzfm.md și www.muzfm.md.
12. Campania se va desfăşura în felul următor:
– In cadrul Matinalului postului de radio Muz FM „Muzele Diminetii”, difuzat in fiecare zi de luni pana vineri de la 07:00-10:00, prezentatorii Mihai Teodor si Iulian Ursu, vor invita toți doritorii sa participe in cadrul Campaniei, sunand in emisie directa la numarul de telefon 022-859880.
– Mecanism: Pentru a participa in cadrul Campaniei si a avea posibilitatea sa castige premiul zilnic, participantii care au reusit sa telefoneze si sa intre in direct, vor trebui sa ofere cate un cuvant descriptiv la adjectivul „Mare” sau „Mic” oferit de catre prezentatorii Muz FM. Concursul va creste in dificultate odata cu introducerea unui altui tip de adjective exemplu: Albastru, Sarat, Patrat. Participantii vor fi cronometrati, in cazul in care se retin mai mult de 2 secunde/cuvant sunt exclusi din concurs. Persoana care se mentine cel mai mult la „testul sub presiune” este declarat castigator al zilei.
– MENTIUNE: Nu sunt acceptate substantive descriptive aproximative sau cu sens figurat al adjectivelor oferite de prezentatorii Muz FM. Sensul semantic corect si marja de eroare a raspunsului este hotarat de catre prezentatorii Muz FM.
– Este permisa participarea repetata in cadrul Campaneii cu conditia de a fi in zile de desfasurare diferite.
13. Premii si valorificarea acestora
– In cadrul Campaniei „Little BIG” vor fi oferite premii zilnice, de luni pana vineri. Acestea vor consta dintr-un Voucher Banesc in valoare de 300 (trei sute) de lei net pentru cumparaturi in magazinul Partener LTB.
– Premiu/voucherul valoric este impozabil conform legislatiei în vigoare a Republicii Moldova.
– Impozitarea si taxele aferente sunt achitate de catre Aridon SRL.
– Premiul zilnic va putea fi ridicat la adresa Muz FM mentionata: mun. Chisinau, str. Mitropolit G. Banulescu Bodoni nr. 57/1, etaj 2. La momentul ridicării premiului zilnic, castigatorul prezintă un act de identitate valabil. Premiul zilnic pentru fiecare câştigător va putea fi valorificat doar in magazinul Partener LTB si doar pe perioada campaniei – 2 septembrie – 30 septembrie 2013.
14. Eventualele litigii apărute în legătură cu prezentul concurs se vor soluționa pe cale amiabilă. Muz FM va decide la libera alegere toate caracteristiciile premiilor oferite și păstrează toate drepturile intelectuale asupra tuturor obiectelor rezultate din și aferente realizării Campaniei, inclusiv sub formă de premii.
15. Prin participarea la concurs, toți participanții confirmă în mod tăcit că cunosc Regulamentul, exprimă acordul cu Regulamentul şi se obligă să-l respecte.
16. Prin participarea la concurs şi remiterea datelor personale către Muz FM, participanții exprimă acordul ca datele lor personale să fie prelucrate de către Muz FM și persoanele autorizate de către acesta, pentru organizarea și desfășurarea Campaniei. De asemenea participanţii sunt de acord ca parte din aceste date să poată fi folosite în alte acţiuni promoţionale viitoare ale MUZ FM.
17. Participarea la Campanie presupune ca numele participanţilor, localitatea în care domiciliază sau îşi au reşedinţa, informaţii cu caracter familial sau profesional legate de participanţi să poată fi făcute publice în timpul emisiunilor sau al unor activităţi de promovare a Campaniei, participanţii dându-şi în mod neechivoc acordul în acest sens prin simpla înscriere la participare in Campanie şi prin aderarea fără rezerve la prevederile prezentului Regulament.
18. Campania se difuzează şi realizează pe teritoriul Republicii Moldova.
19. În cazul în care MUZ FM constată că un câştigător nu a îndeplinit şi/sau nu a respectat condiţiile stipulate de prezentul Regulament, MUZ FM îşi rezervă dreptul de a suspenda oricând drepturile şi beneficiile ce revin câştigătorului, fără ca MUZ FM să datoreze vreo despăgubire sau plată respectivului câştigător.
20. Prezentul Regulament intra in vigoare la data aprobarii si este valabil pe intreaga perioada de derulare a Campaniei.
Pentru informatii suplimentare ne puteți contacta prin:
E-mail: muz@muztv.md
Telefon: 022-815517.

Lasă un răspuns