MUZ FM

NEWS

N-o să-ți vină să crezi ce origini au aceste celebrități!

Le vedem în filme americane, locuiesc în inima Hollywood-ului și am crede că sunt get beget de origine americană. Însă, adevărul este departe de această constatare. Iată astfel, ce vedete de la Hollywood au origini străine!

natalie_portman

Natalie Portman este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, însă puțini sunt cei care știu că Natalie este la origine israeliană. Natalie Portman, născută Natalie Hershalg, a venit pe lume la Ierusalem. Tatăl său provine dintr-o familie din Nisporeni, o localitate din Moldova, pe când mama sa este din Rusia. Un mixt grozav de naționalități sunt în arborele genealogic al lui Natalie.

nicole-kidman-at-2014-cma-awards-in-nashville_1

Nicole Kidman este o actriță australiană de film, care are dublă cetățenie, australiană și americană. A dobândit această dublă cetățenie, născându-se în Honolulu, Hawai, pe când părinții ei, de origine australiană, erau în vizită în SUA. Originile lui Nicole se mai leagă și de scoțieni și irlandezi.

liam-neeson-300

Liam Neeson este un actor de origine irlandeză. Actorul s-a născut Ballymena, o localitate din nordul Irlandei. A fost crescut în spiritul religiei catolice și a primit numele de Liam după preotul din localitatea natală.

Colin-Fan-Art-colin-farrell-33723619-500-710

Și Colin Farrell este un actor de origine irlandeză. El s-a născut chiar la Dublin, ca fiul al unui fotbalist foarte renumit la nivel local. Primele lui încercări în domeniul cinematografiei au fost făcute în Irlanda, și din păcate niciuna nu s-a soldat cu vreun succes. Primul său rol a fost în E.T. the Extra-Terrestrial.

PENELOPE-CRUZ-at-To-Rome-With-Love-Special-Screening-in-New-York-4

Probabil nu mai este niciun secret că Penelope Cruz este de origine spaniolă. Actriței îi curge în vene sangre caliente, căci s-a născut în Alcobendas, o localitate din apropierea Madridului. Aceasta a ajuns în America tocmai datorită calităților sale în domeniul actoriei.

Sursa: okmagazine.ro