MUZ FM

NEWS

NEW ON MUZ! MINISTERUL DIMINEȚII cu TEODOR și KARAFIZI!

Diminețile la Muz FM nu mai sunt la fel de câteva zile, și asta pentru că postul tău preferat de radio, și-a deschis de curând un minister în toata legea. “Ministerul Dimineții” și-a început activitatea sa onestă în slujba muzomanului matinalist, adică a ta, oferindu-ți servicii de consiliere gratuit, doar pentru simplul fapt că ești pe frecvență atunci când ceilalți își fac somnul de frumusețe. De aceea consilierii tăi matinali Teodor și Karafizi sunt gata să te declare pe tine dar și pe absolut toți cei care fac din ritualul trezirii până la răsărit de soare, de luni până vineri, de la 7 la 10, miniștri!

274A8582

Una din vocile dimineților la Muz cu care te-ai obișnuit de ani de zile a revenit! Mihai Teodor nu a putut să stea prea mult departe de radio, departe de tine și de ceașca de cafea băută în zori, de aia a acceptat provocarea și e din nou pe fir! Si atenție surpriza! Cealaltă jumătate a tandemului ministerial promite a fi o adevărată revelație pentru publicul larg. Faceți cunostință cu cea care cântă de când se ține minte, cea care adoră călătoriile și aventura dar mai ales cea care are acel dram de nebunie și zâmbet larg de te molipsește instantaneu – Elena Karafizi!

274A8489

Si dacă la concerte nu prea vorbește, o va face din plin la “Ministerul Dimineții” o provocare pe care Karafizi a acceptato fără să stea nici măcar 5 secunde pe gânduri! “Am vrut să descopăr lumea din boxa aparatului de radio așa cum e ea, sinceră și aproape de fiecare, căci eu sunt o fire extrovertă și așa cum se zice la Londra, unde am stat o bucată bună de vreme – “true”.

274A8535

Și dacă te-ai lăsat interesat de „Minister”, atunci să știi că Teodor si Karafizi ți-au pregatit o gama largă de servicii de consiliere care te vor scoate din plictis, rutină și astenie dupa un sezon rece, lung si gri. Cei doi vor juca în direct “Adevăr sau Provocare”, vor cânta la greu și vor explora toate dimensiunile on-line pentru a ți le aduce on-air!

Aliniază-te și tu, fii ministrul dimineților tale si trăiește alături de consilierii tăi matinali o aventură ce promite a fi cum se zice la Londra “true”!

274A8444

Lasă un răspuns