MUZ FM

NEWS

Nick Cannon, fostul soţ al Mariei Carey, aşteaptă un copil de la amantă

Zvonurile conform cărora modelul Amber Rose şi soţul cântăreţei Mariah Carey, Nick Cannon, ar avea o idilă se adeveresc. Se pare că povestea lor de dragoste ar fi luat deja amploare şi mai mult decât atât Amber ar fi deja însărcinată.

spl-main

Apropiaţii susţin că aceasta este deja în luna a patra şi aşteaptă cu sufletul la gură pronunţarea deciziei în divorţul iubitului ei.

Vestea nu i-a picat deloc bine lui Mariah Carey, aceasta a aflat recent din presa americană că soţul de care nu a divorţat încă va avea un copil cu amanta. Divorţul dintre Mariah Carey şi Nick Cannon nu s-a pronunţat deocamdată, cei doi având de împărţit o  avere de 522 de milioane de dolari. Celebrul cuplu  şi-a anunţat despărţirea după şase ani de căsnicie şi acum se luptă pentru custodia celor opt câini pe care i-au crescut împreună.

 

Conform Mediafax, Carey şi Cannon s-au separat în luna august, iar în septembrie cântăreaţa americană a depus actele pentru divorţ, la scurt timp după ce soţul ei a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă.
Totuşi, se pare că acele mesaje au fost publicate prea târziu, întrucât Mariah Carey este decisă să divorţeze, chiar dacă Nick Cannon a întrebat-o dacă doreşte să consulte mai întâi un consilier marital.
Nick Cannon ar fi declarat în luna august că „există nişte probleme în paradis”, atunci când jurnaliştii americani i-au pus întrebări despre căsnicia sa.
„«Probleme în paradis» reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aş spune niciodată aşa ceva”, a scris Nick Cannon pe Twitter, în septembrie.
Cei doi nu reuşesc să se înţeleagă deloc asupra custodiei celor opt câini ai lor: The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P Gore Jackson The Third, Jill E Beans, Pipitty Jackson, Cha, Jackie Lambchops, JJ şi Speak E Beans, potrivit Sunday Express.
Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii „America’s Got Talent”, în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.
Sursa: apropotv.ro