MUZ FM

NEWS

Nick Cannon şi-a şters tatuajul cu numele fostei sale soţii

În urmă cu câţiva ani, după despărţirea de Winona Ryder, Johnny Depp îşi transforma tatuajul „Winona 4 Ever” în „Winner for Ever” (învingător pentru totdeauna).

Nick Cannon a fost probabil inspirat de gestul lui Depp, de vreme ce a fost fotografiat cu o versiune uşor modificată a tatuajului dedicat soţiei sale. Cannon şi-a tatuat pe spate numele soţiei sale în 2008, drept cadou de nuntă. Spre deosebire de Depp, însă, Cannon a ales să acopere numele Mariei cu un crucifix imens.

Recent, Mariah Carey a cântat într-un concert din Japonia motivul despărţirii de Nick Cannon. Cei doi au fost căsătoriţi 6 ani şi la sfârşitul lunii trecute au anunţat că se despart, nedorind – însă – să ofere o explicaţie.

Aflată pe o scenă din Japonia zilele trecute, Mariah a dat totuşi de înţeles că motivul ar fi infidelitatea fostului soţ. Ea a adăugat un vers în plus unui cântec, cântând, la un moment dat: „Ştiu că m-ai înşelat, prostule!”

Presa tabloidă a scris că după despărţirea de Mariah Nick Cannon şi-ar fi găsit consolarea în braţele lui Amber Rose, fosta soţie a lui Wiz Khalifa şi una dintre cele mai cunoscute foste iubite ale lui Kanye West.

Purtătorii de cuvânt ai lui Cannon şi Rose au negat zvonurile unei posibile relaţii.

Mariah Carey este căsătorită de 6 ani cu starul TV Nick Cannon, alături de care are o pereche de gemeni în vârstă de 2 ani. Vedeta a dezvăluit recent că va cânta o melodie împreună cu micuţii, după ce le-a înregistrat vocile pe telefonul mobil.

„Este un cântec pe care l-am compus cu compozitorul Bryan-Michael Cox şi producătorul Jermaine Dupri. Copiii au ascultat cântecul şi le-a plăcut o parte în care cântă Jermaine, iar Monroe a început să cânte şi ea. Am luat telefonul şi am înregistrat-o. Am mai multe înregistrări cu ea, în care spune tot felul de lucruri sau cântă. Apoi i-am spus: «Este noua ta improvizaţie, hai s-o înveţi». Trebuie să fie amuzant pentru ea”, a declarat Mariah Carey.

Cel mai recent album al lui Mariah Carey, al 13-lea din carieră, se numeste „The Art of Letting Go” şi va fi lansat in luna mai a acestui an.

Sursa: One.ro