MUZ FM

NEWS

Nicki Minaj, detalii emoţionante din trecutul artistei!

Cântăreaţa oferă o crâmpeie din viaţa personală povestind cum copilul pe care ar fi trebuit să îl aibă cu fostul ei logdnic ar fi împlinit 16 ani. Ea a mai scris în versurile aceleiaşi melodii, “All Things Go”, cum verişorul ei a murit şi cum a devenit logodnică în urmă cu 10 ani.

În perioada presupusei sarcini, Nicki Minaj avea 15 ani şi povesteşte aceste trăiri în versurile în care îşi exprimă dragostea pentru fratele ei, Micaiah (Caiah) Maraj.

Ten years ago was when you proposed

I looked down… ‘Yes, I suppose,’

I want Caiah to go to college, just to say we did it.

My child with Aaron would have been 16 any minute

 so in some ways I feel like Caiah is the both of them

It’s like he’s Caiah’s little angel, looking over him.”

Melodia ilustrează eforturile cântăreţei de a-şi respecta obligaţiile familiale în detrimentul faimei. Nicki Minaj a declarat că îşi doreşte să devină mamă dinainte să aspire la titlul de cea mai de succes cântăreaţă rap a tuturor timpurilor.

Onika Tanya Maraj, cunoscută publicului larg drept Nicki Minaj, este născută pe 8 decembrie 1982. Cântăreaţa de muzică rap are rădăcini extrem de diversificate, este născută în Trinidad-Tobago şi crescută în Jamaica, Queens, New York. Pe lângă moştenirea genetică din Trinidad-Tobago şi afro-americană, Nicki Minaj are şi origini indiene, din partea tatălui său.

Albumul său de debut, Pink Friday, a devenit numărul 1 în U.S Billboard 200. În acea perioadă, Minaj a devenit prima artistă solo care a avut 7 single-uri simultan în topul U.S Billboard Hot 100.

Cei de la The New York Times au scris că foarte multe personae o consideră cea mai influentă cântăreaţă de rap din toate timpurile. Nicki Minaj a câştigat 4 premii American Music Awards,  8 BET Awards, 2 MTV Music Awards, 5 Billboard Music Awards şi premiul Billboard Rising Star în 2011.

Sursa: one.ro