MUZ FM

NEWS

Nicki Minaj – Looking Ass Nigga!

Nicki Minaj e foarte suparata in noul ei videoclip si scoate armele la propriu in Looking Ass Nigga. Rapperita are cateva cuvinte de zis catre toti cei care sunt prefacuti, care incearca prea mult dar nu au cu ce si la final, cuvintele ei se transforma in gloante.

Rapperita nu a renuntat la lookul provocator, desi arata mult mai natural, fara peruci colorate si machiaj excesiv. Clipul Looking Ass Nigga a fost filmat in desert, iar piesa va face parte de pe cel de-al treilea album al lui Nicki Minaj, The Pink Print, dar si pe compilatia Young Money, Rise of an Empire. De regie s-a ocupat Nabil, iar trackul e o productie semnata de Detail.

Odata cu aceasta piesa, Nicki Minaj incearca sa isi recucereasca publicul din zona de rap, dupa ce a avut mai mult succes cu trackurile ei dance, ce au adus-o printre primele pozitii in clasamentul Billboard. Insa, cel mai probabil, Looking Ass Nigga e mai mult un buzz single care anunta noul album si nu un prim single oficial. Ramane de vazut daca dupa succesul Pink Friday – Roman Reloaded, Nicki Minaj va merge mai degraba pe zona de dance sau va incerca sa ajunga din nou in urban. Anul trecut, Nicki Minaj a fost regina colaborarilor, a aparut pe trackuri semnate de DJ Khaled – I Wanna Be With You, Wale – Clappers sau Chris Brown – Love More.