MUZ FM

NEWS

Nicki Minaj RENUNŢĂ la cariera muzicală. Află motivul

Cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj (cu numele real Onika Tanya Maraj) a anunţat că se va retrage din industria muzicală, „pentru a-şi întemeia o familie”, într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter.

Artista a decis să se retragă, dar a declarat tot odată şi că îşi va iubi mereu fanii.

În prezent, artista rap are o relaţie cu Kenneth Petty, aceştia plănuind să se căsătorească.

Cântăreaţa hip-hop Nicki Minaj s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York. Minaj a intrat în atenţia publicului după ce a semnat un contract cu Young Money Entertainment, în 2009.

Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite.

Minaj a fost prima femeie inclusă în lista MTV’s Annual Hottest MC, iar, în 2012, a fost numită de New York Times „cea mai influentă artistă rap din toate timpurile”. Stilul său de rap este caracterizat de rapiditatea cu care recită versurile şi de utilizarea mai multor accente, mai ales „cockney britanic”, caracteristic londonezilor.

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: twitter, mediafax.ro

Lasă un răspuns