MUZ FM

NEWS

Nicki Minaj se întâlnește cu un campion de Formula 1

Nicki Minaj are un nou iubit. După mai multe relații controversate, cântăreața a fost văzută al o întâlnire romantică cu nimeni altul decât campionul de Formula 1, Lewis Hamilton.

Nicki Minaj, pe covorul rosu al unui eveniment

Cei doi au fost surprinși de paparazzi la restaurantul Carbone din New York. Deși au venit separat, ei au intrat împreună în incinta restaurantului.

Primul care a ajuns a fost Hamilton, la scurt timp făcându-și apariția și Nicki.

Ca de obicei, artista a avut o ținută extravagantă. Aceasta a ales să poarte o rochie neagră, strălucitoare, cu un decolteu generos. Aceeași rochie a purtat-o la lansarea colecției de haine a lui Hamilton, în aceeași zi.

La intrarea în restaurant, artista era așteptată de fotografi, care au aflat astfel cu cine se întâlnea frumoasa blondă.

Deși au venit separat, cei doi au plecat împreună. Astfel, ei au alimentat zvonurile potrivit cărora între ei este mult mai mult decât o relație de prietenie.

Nicki Minaj și Lewis Hamilton au plecat spre locuința campionului mondial, cu mașina lui.

Hamilton nu a mai avut o relație stabilă de la despărțirea de Nicole Scherzinger, cu care a format un cuplu din 2007 până în 2015.

Pilotul de Formula 1 a avut numeroase iubite, printre care se numără Rita Ora, Rihanna și Sofia Richie.

Pe de altă parte, Nicki Minaj a avut relații cu Safaree Samuels și Meek Mills. De asemenea, se spune că s-ar mai fi iubit și cu Eminem și Drake, însă aceste relații nu au fost confirmate.

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns