MUZ FM

NEWS

Nicole Kidman va scrie o autobiografie care ar putea dezvălui tot ce a ţinut ascuns de ochii presei, în cei peste 30 de ani de carieră

Nicole Kidman va scrie o autobiografie care ar putea avea ca subiect principal divorţul ei de Tom Cruise din 2001. O sursă spune că vedeta a trecut foarte greu peste despărţire şi este încă bântuită de felul în care au ajuns lucrurile.

O altă temă pe care toată lumea o aşteaptă discutată este cea legată de cum a fost ea influenţată de religia pe care o abordează Tom Cruise, dar şi copiii ei acum şi anume scientologia. Această religie se presupune că oferă o cale de îndrumare către înţelegerea naturii spirituale adevărate a fiecăruia şi relaţia lui cu sinele, familia şi alte grupuri.

Fanii aşteaptă cu nerăbdare şi dezvăluiri din viaţa amoroasă a vedetei de după despărţirea de Tom. Relaţia ei cu renumitul cântăreţ de muzică country Keith Urban nu este un mister, dar se aşteaptă şi mai multe dezvăluiri despre dependenţa acestuia de droguri şi cum Nicole l-a ajutat să treacă peste. Când acesta a avut parte de o criză în 2006, Nicole a declarat că a făcut tot ce a putut să îl ajute, dar şi că “nu poţi salva pe cineva, ei trebuie să se salveze singuri”.

Nicole e una dintre vedete care rămâne o persoană admirată pentru modul în care a reuşit să îşi creeze o carieră fantastică, dar şi să treacă prin atât de multe greutăţi în viaţa personală.

Fanii aşteaptă astfel să citească despre toate aceste episoade dureroase din viaţa ei, dar şi să se bucure la poveştile despre relaţia pe care aceasta o are cu cei doi copii adoptaţi, Connor şi Bella, adepţi ai aceleiaşi religii ca fostul ei soţ.

Deşi au mai existat zvonuri şi anul trecut, autobiografia lui Nicole pare mult mai aproape de realizare acum.

Sursa: life.ro

Lasă un răspuns