MUZ FM

NEWS

Nicole Scherzinger spune că a dus o luptă ‘paralizantă’ cu bulimia

Nicole Scherzinger, care a făcut parte din grupul Pussycat Dolls, a spus într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Cosmopolitan că s-a luptat cu bulimia la apogeul carierei sale şi că această tulburare alimentară a însemnat „o perioadă întunecată” a vieţii sale.

„Este o boală oribilă, paralizantă, şi a fost o perioadă întunecată pentru mine. Nu cred că a ştiut cineva din grupul sau din familia mea deoarece am ascuns bine acest lucru, mi-era atât de ruşine. Am ştiut că nu era ceva normal sau sănătos deoarece îmi făceam rău prin faptul că mâncam dezordonat. Era drogul meu, dependenţa mea. Este ca un cerc vicios nesfârşit”, a spus Nicole Scherzinger pentru revista Cosmopolitan.

Cântăreaţa, în vârstă de 36 de ani, a declarat, totodată, că şi-a dat seama că suferea de o formă gravă de bulimie când a leşinat în timpul unui turneu.
„Începusem să îmi pierd vocea, nu puteam cânta la spectacole şi îmi amintesc că managerul meu m-a găsit leşinată pe podea, în Malta sau în sudul Franţei. M-am gândit că o să pierd tot ceea ce iubesc, dacă nu mă voi iubi pe mine însămi”, a adăugat Nicole Scherzinger.

Referindu-se la faptul că, în acea perioadă, se afla în culmea succesului ca membră a trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger a spus că viaţa ei era grozavă la suprafaţă, dar că se simţea nefericită.

Nicole Scherzinger are o relaţie de mai mulţi ani cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, cu care urmează să căsătorească în vara acestui an.

Sursa: www.mediafax.ro