MUZ FM

NEWS

Nimeni nu a fost de acord cu ideile ei! Află de ce Lana Del Rey își va regiza singură următorul clip.

Lana Del Rey s-a hotărât să își regizeze singură următorul videoclip pentru că niciun regizor nu a fost de acord cu ideile ei. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

„Cherry” se pare că va fi următorul single de pe albumul Lust For Life și artista urmează să facă echipă din nou cu sora ei, Chuck Grant, cu care a lucrat și la alte proiecte anterioare.

Am vorbit cu mai mulți regizori și le-am prezentat conceptul meu pentru videoclip, însă nu a plăcut nimănui, așa că m-am gândit să îl regizez eu. Poate că o să lucrez cu sora mea, Chuck. Este artist vizual și ne gândeam că poate ar trebui să filmăm într-un hotel, ca în vremurile vechi.” a spus artista.

Recent, Lana Del Rey a recunoscut că atunci când a scris piesa „Cola”, a avut în minte un personaj în genul Harvey Weinstein. De asemenea, a decis că nu va mai cânta melodia live, având în vedere valul de acuzații aduse producătorului de la Hollywood și din respect pentru female hărțuite sexual de acesta.

Am crezut că este amuzant când am scris piesa, dar acum mi se pare destul de trist. Sunt alături de femeile care au avut curajul să își spună povestea. Nu mă simt confortabil cu această melodie acum.”

Într-un interviu acordat publicației NME, Lana Del Rey a mai spus despre piesele care au făcut-o cunoscută:

„Simt că <Video games>, <Blue jeans> și <Born to die> sunt legate între ele, precum o trilogie. Am întâlnit acest tip și am fost fascinată de el, iar atunci când a fost clar că noi nu mai puteam fi împreună, am știut în inima mea că o să prețuiesc întotdeauna acea conexiune și o să păstrez în sufletul meu.”

Ultimul videoclip lansat de artistă, „White Mustang”, a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns