MUZ FM

NEWS

Noel Gallagher, chitaristul fostei trupe Oasis, începe să-şi piardă vederea

Rockerul refuză să poarte ochelari, deşi a început să aibă probleme de vedere grave, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Starul britanic, în vârstă de 47 de ani, spune că, deşi vederea lui a început să devină neclară, va încerca să corecteze această problemă abia după ce nu va mai fi capabil să facă diferenţa, vizual, între soţia sa, Sara MacDonald, şi o altă femeie.

„Am într-adevăr nevoie de ochelari. Dar voi aştepta până în ziua când, intrând într-un restaurant, voi săruta o altă femeie în loc să o sărut pe soţia mea, aflată la o altă masă, înainte de a face ceva în această privinţă. Abia atunci voi face o operaţie cu laser”, a spus Noel Gallagher.
De asemenea, rockerul spune că este „paranoic” atunci când vine vorba de pierderea podoabei capilare.
„Nu am o faţă suficient de bună pentru a fi chel. Nasul meu e atât de mare încât nu aş putea să port pălărie”, a spus artistul britanic.

Totodată, cântăreţul spune că ar prefera să îşi piardă mai degrabă abilitatea de a compune piese de succes decât să îşi piardă părul.

„Dacă îmi va cădea părul, ar trebui să mă rad.  Mai bine mi-aş pierde capacitatea de a compune piese decât să îmi pierd frizura. Am scris deja multe cântece minunate, dar asta nu se compară cu coafura mea”, a declarat rockerul pentru tabloidul The Sun.
Considerată un pionier al genului muzical britpop, trupa Oasis a cunoscut un succes uriaş în anii 1990 şi a vândut circa 50 de milioane de discuri. În urma neînţelegerilor dintre cei doi fraţi, trupa Oasis s-a destrămat în august 2009, după o ceartă violentă dintre Liam şi Noel, chiar înainte de a urca pe scena unui concert susţinut la Paris, notează agenția Mediafax.

După destrămarea grupului Oasis, Liam Gallagher, în vârstă de 42 de ani, a înfiinţat un nou grup, Beady Eye. Această formaţie s-a destrămat în octombrie 2014.

sursa: eva.ro

Lasă un răspuns