MUZ FM

NEWS

Nou de la Carla’s Dreams!!! Lacrimi şi Pumni în Pereţi [VIDEO]

Carla’s Dreams a lansat un nou single după o perioadă de pauză: „Lacrimi şi Pumni în Pereţi”. Melodia este despre suferinţă şi primeşte un videoclip pe măsură, în regia lui Roman Burlaca.

„Lacrimi şi Pumni în Pereţi” este despre lupta internă, îngeri şi demoni şi doi îndrăgostiţi în diferite ipostaze.

Dragostea are inevitabil o latură dureroasă, dramatică, uneori violentă, iar Carla’s o explorează prin această piesă. Beat-ul este unul văratic şi vesel, dar versurile induc melancolie şi meditaţie. Un sample de sintetizator demn de un Daft Punk la zenit de carieră începe fiecare vers al lui Carla’s. Artistul încearcă un nou efect aplicat pe voce, care îi creşte dramatismul.

Dansatorii din clip sunt sacadaţi, aproape spasmodici în mişcări, sfâşiindu-şi hainele şi dansând frenetic în cele mai improbabile locuri. Au loc şi dansuri în staţii de metrou pe care sincer nu le recunosc, deci ar putea să nu fie din Capitala României.

La final el pleacă, iar ea rămâne privind în gol pe un coridor, confirmând că aceasta nu este o creaţie optimistă, nici visătoare, ci doar un imn al viselor zdrobite. Melodia a intrat în trending la doar câteva ore după lansarea sa.

Ultimul release Carla’s Dreams a fost fascinantul „Monomaniac”. Juratul The Four ne-a arătat ce înseamnă să fii „Poetic şi Murdar” la început de an, după ce aproape de Valentine’s Day a sărbătorit ideea de mamă prin piesa şi clipul „Pe Umerii Tăi Slabi”.

 

 

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns