MUZ FM

NEWS

Nou videoclip de la Lady Gaga şi Bradley Cooper

Lady Gaga renaște ca artist în videoclipul piesei ”Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului ”A Star Is Born”. Alături de Bradley Cooper, partenerul ei din această peliculă, Gaga strălucește pe scenă, vocea ei eclipsând orice alt detaliu.

”Shallow” este o piesă country rock ce surprinde esența filmului ”A Star Is Born” – o poveste de viață emoționantă, la finalul căreia talentul și determinarea triumfă. Melodia este compusă de Lady Gaga împreună cu Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt și se preconizează deja că se va afla pe lista nominalizărilor la Oscarpentru Best Original Song.

Acompaniată de un videoclip cu imagini din peliculă, piesa ”Shallow” este un carusel de emoții pe fundalul căreia Lady Gaga, respectiv Ally în film, se descoperă ca artist. Alături de ea în această călătorie nebunească este Bradley Cooper, un rocker veteran pe nume Jackson Maine și totodată partenerul lui Ally. Bradley nu este doar actor în peliculă, ci și regizor și scenarist.

Rolul femeii ambițioase care încearcă să-și croiască un drum în industria muzicală a fost prezentat, de-a lungul anilor, în mai multe pelicule, fiind jucat anterior de Janet Gaynor (1937), Judy Garland (1954) și Barbra Streisand (1976).

”A Star Is Born” va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie. Lady Gaga este implicată și în crearea soundtrack-ului acestui film, compunând piese originale alături de Bradley Cooper și Mark Ronson.

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

 

Lasă un răspuns