MUZ FM

NEWS

Noul album Lady Gaga, un omagiu adus rădăcinilor sale

Vedeta pop americană Lady Gaga a declarat că noul său album, care va fi lansat la 21 octombrie, va purta numele mătușii sale decedate, „Joanne”, și va explora rădăcinile familiei sale, relatează AFP.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani, care a lansat săptămâna trecută noul single, „Perfect Illusion”, a dat numele albumului său mătușii sale din partea tatălui, Joanne, care a murit la 19 ani de lupus. Acest deces l-a afectat foarte mult pe tatăl cântăreței, care era atunci foarte tânăr.

Lady Gaga a mai amintit-o în piesele sale pe această mătușă al cărei nume era Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Ziua lansării acestui album, primul după trei ani, va fi „o adevărată zi de vindecare” pentru familia sa, a declarat joi Lady Gaga pe Apple Music, Beats One radio.

„Fiecare cântec este foarte autobiografic și vorbește despre mine, ca fiică a tatălui și a mamei mele, o fată de oraș, italo-americană care se aventurează spre noi teritorii”, a subliniat ea.

Diva pop și a extravaganței vestimentare este una din artistele care a cunoscut cel mai mare succes de la începutul acestui secol. Însă după lansarea precedentului său album „Artpop” în 2013, a intrat într-un con de umbră.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns