MUZ FM

NEWS

Noul clip al lui Lady Gaga a fost filmat cu un iPhone – și merită să îl vezi! [VIDEO]

Mult așteptata revenire a lui Lady Gaga la muzică nu ne dezamăgește. „Stupid Love” este titlul noului ei single și, bineînțeles, artista a lansat și un videoclip pentru această piesă.

Ce trebuie să știi despre noul clip al lui Lady Gaga este că a fost filmat folosind doar un iPhone 11 Pro, lucru povestit de Daniel Askill, regizorul clipului.

„Este evident că a filma cu un iPhone este un teritoriu nou și pentru orice regizor este un fel de lucru neașteptat deoarece există unele standarde în ceea ce privește clipurile muzicale, reclamele sau filme și totul ține de camere cât mai mari, mai costisitoare. Ne-am distrat foarte mult filmând cu un iPhone 11 Pro. Ne-a oferit multe posibilități și libertatea de a explora tot ce putem face”, a declarat Askill.

„Am pus telefoanele pe un trepied profesional și pe o dronă profesională. Este o intersectare interesantă în sensul că mixăm modul în care folosim telefoanele în viața de zi cu zi și modul în care ne folosim de tehnologia profesională pentru a realiza un produs spectaculos. Am folosit toate cele trei camere ale telefonului, însă am alternat între Wide și Telephoto. Totul a fost filmat la rezoluție 4k. Suntem foarte mulțumiți de rezultat”, a mai spus el.

 

Poți viziona și tu clipul mai jos! 

 

________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns