MUZ FM

NEWS

Noul videoclip Coldplay, viral pe internet

Noul videoclip al trupei britanice Coldplay, „Up&Up”, a strâns peste 11 milioane de vizualizări în doar patru zile de la lansare. Videoclipul, regizat de Vania Heymann și Gal Muggia, este unul suprarealist și a fost descris ca fiind „excepțional de ciudat”.

Videoclipul face parte din albumul „Capul plin de vise” al Coldplay, care a fost lansat anul trecut.

Chris Martin a spus că este „unul dintre cele mai bune videoclipuri” pe care Coldplay le-a făcut vreodată și că reprezintă „crezul lor” despre un „mod diferit de a privi lucrurile”.

Printre alte imagini inedite, în videoclip putem vedea cum dintr-un vulcan iese popcorn, un bebeluș care zboară pe aripa unui avion și parașutiști care sar într-un catron cu paste.

Regizorii videoclipului au spus că este „un montaj suprarealist și pătrunzător care face aluzie la problemele contemporane”.

Vania Heymann are 30 de ani și a absolvit Academia de Arte și Design Bezalel din Ierusalim și acum locuiește în New York. El a mai regizat reclame, videoclipuri scurte virale, clipuri interactice și videoclipuri pentru Asaf Avidan, Dana Ivgy, Keys N Krates, CeeLo Green and Bob Dylan.

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns