MUZ FM

NEWS

Cine prezinta premiile Grammy 2014?

Doar cateva zile ne mai despart de editia de anul acesta a premiilor Grammy, iar organizatorii anunta nume mari pentru duminica. Bruno Mars, Alicia Keys, Ariana Grande si Miguel sunt cativa dintre artistii confirmati pentru a urca pe scena.

Ei se numara printre prezentatorii showului, alaturi de Jamie Foxx, Marc Anthony, Black Sabbath, Zac Brown, Gloria Estefan, Anna Faris, Neil Patrick Harris, Olivia Harrison, Anna Kendrick, Juanes, Cyndi Lauper, Jared Leto, Martina McBride, Yoko Ono, Smokey Robinson, Ryan Seacrest si Steven Tyler, iar marea noapte a muzicii americane se pare ca isi strange toate vedetele pentru un super show de neratat.

In plus, Beyonce a fost confirmata pe lista celor care vor urca pe scena pentru a canta si se pare ca Jay Z va fi alaturi de ea, desi initial se parea ca va avea un moment alaturi de Madonna. Insa nu s-a confirmat nimic, dar ne putem asteptam la orice din partea celor mai puternice femei din industria muzicala.

Showul de duminica va fi incheiat cu un recital in care Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Lindsey Buckingham si Dave Grohl vor imparti scena. Pe lista celor deja confirmati se mai numara Metallica, Paul McCartney si altii.

Se pare ca acesta e anul lui Bruno Mars pentru ca in februarie va canta in pauza de la Superbowl, iar alaturi de el se vor afla si baietii de la Red Hot Chili Peppers, iar apoi porneste intr-un turneu in deschiderea caruia il are pe Pharrell.

Ariana Grande isi consolideaza statutul in lumea muzicala dupa ce a fost laudata pentru vocea ei, iar albumul de debut a primit aprecieri din partea criticilor, iar primul single – The Way, a ajuns direct in top 10 Billboard Hot 100.