MUZ FM

NEWS

NUNTILE ULTIMEI ZILE DE VARA – CE VEDETE S-AU CASATORIT IN WEEKEND

Ultima zi de vara inseamna pentru majoritatea dintre noi iesiri in natura si petreceri memorabile. Unele vedete au decis sa marcheze aceasta zi de vara casatorindu-se. Iata ce celebritati au devenit sot si sotie!

JENNY MCCARTHY SI DONNIE WAHLBERG
Jenny McCarthy, actrita si gazda a unor emisiuni de televiziune, a decis sa se casatoreasca in ultima zi de vara. Sotul acesteia este Donnie Wahlberg, fratele actorului Mark Wahlberg si fost membru al trupei de succes din anii ’90, New Kids on the Block.

Cuplul si-a celebrat casatoria la hotelul Baker, de langa Chicago. De la petrecere a lipsit insa fratele mirelui, actorul Mark Wahlberg, acesta postand un mesaj de felicitare impreuna cu toata familia pe contul de Instagram. Jenny, de 41 de ani si Donnie, de 45, formeaza un cuplu din vara anului trecut, logodindu-se in luna aprilie.

GABRIELLE UNION SI DWAYNE WADE
Actrita americana Gabrielle Union se numara printre vedetele care au decis sa se casatoreasca in ultimul weekend al verii. Aceasta a devenit sotia lui Dwayne Wade, jucator de baschet. Ceremonia si petrecerea de nunta au avut loc la Chateau Artisan din Miami Beach, costand aproape 5 milioane de dolari.

Numarul invitatilor de la nunta s-a ridicat pana la 200, acestia fiind rugati sa se imbrace in alb, iar cantaretul John Legend a cantat la pian in timp ce mireasa se indrepta spre altar. Cei doi sunt impreuna din 2010, insa relatia a fost una tumultoasa, cu numeroase despartiri. In luna decembrie Gabrielle si Dwayne s-au logodit.

ASHLEE SIMPSON SI EVAN ROSS
Ashlee Simpson si logodnicul sau, Evan Ross, fiul legendarei Diana Ross s-au casatorit si ei pe 31 august. Aceasta este a doua casatorie pentru Ashlee, in varsta de 29 de ani, care a mai fost casatorita cu interpretul Pete Wentz, si prima pentru Evan, de 26 de ani. Cei doi sunt impreuna din luna iulie a anului trecut, insa au fost prieteni timp de aproape 10 ani inainte de a forma un cuplu. Logodna a fost anuntata in ianurie prin intermediul unei postari pe Twitter.

Ashlee si Evan si-au celebrat casatoria pe domeniul Dianei Ross, din Connecticut, ceremonia si petrecerea avand o tematica boema. Sora miresei, Jessica Simpson, a fost domnisoara de onoare, iar fiul miresei, Bronx, in varsta de cinci ani, a condus-o la altar.

Sursa: ELLE.ro