MUZ FM

NEWS

O actriță a fost jefuită la gala Primetime Emmy Awards 2016

Amanda Abbington, o actriţă din distribuţia serialului ”Sherlock”, spune că a fost jefuită la gala Primetime Emmy Awards 2016, duminică seară, la Los Angeles. Vedeta susține că poşeta ei, pe care o lăsase sub un scaun din sala centrală de la Microsoft Theatre, a fost furată în timp ce ea se afla pe scenă pentru a primi un premiu, informează bbc.com citat de News.ro.

Actriţa britanică spune că a constatat furtul atunci când s-a întors pe scaunul ei, după ce a coborât de pe scenă şi după ce a acordat câteva interviuri.

”Am urcat pe scenă pentru a ni se înmâna un premiu Emmy, am acordat câteva interviuri, apoi m-am întors la scaunul meu. Însă cineva îmi furase poşeta, pe care o lăsasem sub scaun”, a scris pe Twitter actriţa Amanda Abbington.

Departamentul de Poliţie din Los Angeles a anunţat că nu deţine nicio informaţie despre acest furt.

Organizatorii galei şi reprezentanţii Microsoft Theatre nu au comentat deocamdată aceste declaraţii.

Serialul ”Sherlock” a câştigat duminică seară premiul Primetime Emmy la categoria ”cel mai bun film de televiziune” pentru episodul ”The Abominable Bride”.

Amanda Abbington, care joacă rolul Mary Morstan în acest serial, spune că permisul ei de conducere şi telefonul ei mobil se aflau în acea poşetă.

Cea de-a 68-a gală Primetime Emmy Awards, organizată de Academy of Television Arts & Sciences, a avut loc pe 18 septembrie, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Evenimentul a fost difuzat în direct de postul de televiziune american ABC şi a fost prezentat de Jimmy Kimmel.

Drama fantasy ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” şi comedia ”Veep”, produse de postul HBO, au câştigat pentru al doilea an consecutiv principalele trofee decernate la gala premiilor Primetime Emmy, supranumite ”Oscarurile televiziunii americane”.

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns