MUZ FM

NEWS

O companie spaniolă a construit un smartphone pentru copii, care poate fi controlat de la distanţă de părinţi

Compania spaniolă Escudo Web a prezentat la Mobile World Congress un smartphone construit special pentru cei mici.

PhoneKid, cum este numit smartphone-ul, foloseşte o versiune modificată de Android care conferă părintelui rolul de administrator. Acesta poate accesa funcţiile importante de configurare şi-l poate, de asemenea, controla de la distanţă.

Părintele poate decide ce aplicaţii poate folosi copilul, prin alegerea modului de funcţionare dintr-un meniu special de configurare. Modurile de configurare sunt împărţite pe activităţi precum „învăţare” sau „joacă” şi în cazul fiecăruia pot fi specificate aplicaţiile ce pot fi folosite.

Prin intermediul unei aplicaţii instalate pe propriul telefon, părintele poate urmări de la distanţă activitatea copilului şi poate chiar bloca complet activitatea pe telefonul acestuia.

Pentru a nu da copilului nicio cale de scăpare, producătorul spaniol a eliminat funcţia de oprire a telefonului. De asemenea, nici funcţia de localizare, prin care părintele poate şti în orice moment unde se află copilul, nu poate fi dezactivată.

Există şi un buton SOS, pentru situaţii de urgenţă, prin care se trimite în mod silenţios un semnal de alarmă către telefonului părintelui.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: news.ro

Lasă un răspuns