MUZ FM

NEWS

O mai ţineţi minte pe EMILIA, fata care CÂNTA „BIG BIG WORLD”? CUM mai ARATĂ şi CE mai FACE?

Melodia „Big Big World” a fost lansată în anul 1998 şi a devenit, în scurtă vreme, un hit în multe ţări din Europa. Cântecul era interpretat de o tânără delicată, cu părul lung şi creţ, pe nume Emilia.

Unul dintre hiturile anilor ’90 a fost o melodie cântată de o artistă sensibilă şi atrăgătoare, pe nume Emilia. Melodia, care a făcut furori şi la noi, se numea „Big Big World” şi era interpretată de Emilia.
Tânăra atrăgea imediat atenţia prin vocea sa caldă, dar şi prin fizicul delicat. Astăzi, artista a ajuns la vârsta de 36 de ani.
Pe numele său real Emilia Rydberg, dar cunoscută şi sub numele de Emilia Mitiku, vedeta s-a născut în Suedia, la Stockholm, în anul 1978.
Numele ei a devenit cunoscut în întreaga lume graţie hit-ului „Big Big World”.
Emilia a absolvit Adolf Frederik’s Music din Stockholm. A fost descoperită în anul 1996 de Lars Anderson, fiul managerului celebrei trupe ABBA, Stig Anderson.
Din păcate, după hit-ul „Big Big World”, artista nu a mai înregistrat niciun alt succes la fel de mare. N-a renunţat, însă, la muzică.
În anul 2009, ea a concurat la selecţia naţională din ţara sa pentru Eurovision, cu melodia „You’re My World”. S-a clasat pe locul nouă.
În acelaşi an, Emilia a lansat albumul „My World”. De asemenea, vedeta a făcut şi cover după melodia „We Found Love” a binecunoscutei Rihanna.
În iunie 2012, artista suedeză a lansat single-ul „Lost Inside”.
La 36 de ani, Emilia este o femeie atrăgătoare şi la fel de sensibilă ca la începuturile carierei ei muzicale.

emilia2_01_c594a3bf52

emilia13_01_1b08549fc2

Sursa: Libertatea.ro