MUZ FM

NEWS

O melodie a artistei Whitney Houston, lansată abia după şapte ani de la decesul acesteia [VIDEO]

Chiar dacă au trecut deja șapte ani de la moartea artistei Whitney Houston, se pare că fenomenul pe care l-a creat cu muzica sa rămâne încă viu și, probabil, va continua să existe în inimile milioanelor de oameni, mai ales după lansarea recentă a unei piese cântată de aceasta.

O melodie înregistrată de legendara cântăreață a fost lansată abia acum. Este vorba de o versiune a hitului „Higher Love”, a lui Steve Winwood. Houston a înregistrat-o în 1991, asta după ce a interpretat-o live la un concert din Tokyo.

Despre apariția cântecului în spațiul public a anunțat Clive Davis, directorul muzical care i-a îndrumat cariera, ajutând-o să fie una dintre cele mai mari vedete pop din anii ’80 şi ’90. Un mesaj în acest sens a fost publicat pe pagina lui de Twitter, menționând că piesa trebuia, inițial, să fie pe cel de-al treilea album – „I’m Your Baby Tonight”.

Mai mult, linia melodică a piesei a fost remixată de către celebrul DJ Kygo. Norvegianul a comentat cântecul pe Instagram, calificându-l drept unul „special”. De menționat că originalul „Higher Love”, lansat în 1986, a fost pe locul 13 în topurile britanice şi pe primul loc în SUA, transmite agerpres.ro.

Deși tot ceea ce a însemnat personalitatea Whitney Houston a fost mult apreciat de către milioane de fani, iar artista ajunsese deja la un apogeu datorită unor hituri ca „How Will I Know”, „I Will Always Love You” şi „I Have Nothing”, cauza morții a afectat istoria acesteia.

Whitney Houston s-a stins din viață pe 11 februarie 2012, pe când avea doar 48 de ani. Aceasta a fost găsită în cada unei camere de hotel din Beverly Hills, iar, potrivit medicilor, cocaina era unul dintre factorii care au contribuit la decesul său.

____________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: zugo.md

Lasă un răspuns