MUZ FM

NEWS

O nouă despărţire la Hollywood: Katie Holmes şi Jamie Foxx şi-au spus „adio!”, după o relaţie de şase ani

Actorii americani Katie Holmes şi Jamie Foxx s-ar fi despărţitîn luna mai, după o relaţie de şase ani, pe care nu au confirmat-o oficial niciodată.
La câteva săptămâni după ce s-au afişat împreună la Met Gala de la New York, aceştia au decis să-şi continue viaţa pe drumuri separate.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul TV „Dawson’s Creek” şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul „Batman – Începuturi/ Batman Begins” (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy. Holmes a divorţat de actorul Tom Cruise în 2012, după şase ani de mariaj, iar actriţa a primit custodia fiicei lor, Suri, în prezent în vârstă de 13 ani.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic „Ray”, în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în „Dreamgirls”, „Regatul” şi musicalul „Soloist”, bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, „Unpredictable” şi „Intuition”. Actorul are doi copii din relaţii anterioare, Corinne, în vârstă de 25 de ani, şi Anelise,  în vârstă de 10 ani.

______________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

surse: mediafax.ro, mirror.co.uk

Lasă un răspuns