MUZ FM

NEWS

O noua piesa de la Arash! Vezi cum suna!

Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul international Arash lanseaza un nou single – Dooset Daram, in colaborare cu Helena.

Single-ul continua seria de colaborari de succes intre artistii ce au stat in spatele unor hit-uri precum „Pure Love”, „Broken Angel”, „Arash” si „One Day”. Scrisa de echipa certificata cu Platina formata din Arash Labaf, Robert Uhlmann, Helena Josefsson si Thomas G: son, „Dooset Daram” este o melodie de dragoste care contine versuri emotionale alaturate unui mix inedit intre muzica orientala si productia moderna.

 

Videoclipul care insoteste piesa „Dooset Daram”, in regia lui Alan Badoev, este o creatie cinematografica splendida – sustinand o lunga traditie a videoclipurilor epice ale lui Arash. Filmat in imprejurimile ploioase ale Kievului, Ucraina, ne spune povestea unui cuplu indragostit, care pe parcursul timpului se destrama. Este nevoie de un accident tragic pentru a realiza dragostea pierduta si astfel incepe o calatorie emotionala si spirituala pentru a se regasi. „Dooset Daram” este disponibil si acum pe toate platformele, inclusiv Apple Music, Deezer, iTunes si Spotify.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns